Yardım Hoparlör sorunu

Musti34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Galaxy s6
Konular
4
Öncelikle selamlar herkese telefon note 4 SD 3/32 orjinal 8.2.10 mi rom eski konulara baktım ama bulamadım kulaklıkla kendi radyosunu dinlerken herhangi bir sorun yok ama seçeneklerde hoparlör yok çıkmıyor bu normalmi bence değil ama birde sizlere sormak istedim şimdiden teşekkürler

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Öncelikle selamlar herkese telefon note 4 SD 3/32 orjinal 8.2.10 mi rom eski konulara baktım ama bulamadım kulaklıkla kendi radyosunu dinlerken herhangi bir sorun yok ama seçeneklerde hoparlör yok çıkmıyor bu normalmi bence değil ama birde sizlere sormak istedim şimdiden teşekkürler
Bir çok modelde Cihazın kendi Radyosu sadece kulaklıkla dinlenebiliyor....Tuneiin kullanırsanız, her 2 türlü kullanmanız mümkün mesela....

Oyla:

Musti34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Galaxy s6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap için teşekkür yazmayı atladigim bı olayda şu önceki romda hoparlör seçeneği vardı ve sıkıntı olamadan çalışıyordu 8.2.5 acaba onunla alakalı bi durum olabilirmi geri bildirim uygulamasından Xaomi yede yazdım 2 gün oldu cevap yazmadilar

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Cevap için teşekkür yazmayı atladigim bı olayda şu önceki romda hoparlör seçeneği vardı ve sıkıntı olamadan çalışıyordu 8.2.5 acaba onunla alakalı bi durum olabilirmi geri bildirim uygulamasından Xaomi yede yazdım 2 gün oldu cevap yazmadilar

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim...Önceki Rom'da madem vardı, bunda atlamışlar, bir sonrakinde tekrar olur inşallah...Mesela Benim Cihazımda, hangi ROM'u kullandıysam, böyle bir Seçenek göremedim, hatta aslında aramadım bile....

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.