Honorbuy hakkında görüşleriniz.

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
Bir süredir Mi4 arayışındayım. Her ne kadar 64 GB versiyonunu hiçbir yerde bulamasam da 16 GB'lık olanı devamlı indirime giriyor. En son olarak honorbuy büyük bir indirime girmiş: http://www.honorbuy.com/135-xiaomi-mi4-16gb-smartphone.html

Bu konularda ibuygou'dan başka bir siteden alışveriş yapmadığım için honorbuy'ın güvenilirliği konusunda size danışmak istedim ?

peşin not: telefonu türkiyeye değil yurtdışındaki bir arkadaşıma sipariş edeceğim.

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gene Mi telefonlar konusunda Aliexpress'teki Goldway isimli satıcı hakkında bilgisi olanlar da bundan bahsederlerse iyi olur. Zira o da Mi'leri epey uygun fiyata sunuyor. http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi4-M4-16GB-4G-LTE-Phone-5-0-IPS-1920-1080P-Screen-Qualcomm-Quad/311331_1967664571.html

meddah58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tayfun
Konular
12
hocam site hakkında bilgim yok ama honorbuy sitesindeki wcdma yani 3g versiyonu ...sanırım biraz da osebeple uygun

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
Site sağlıklı gözüküyor. Paypal ile ödeme de varmış. Sorun çıkarsa önce paypal, olmazsa bankanız ile işi halledebilirsiniz.

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
honorbuy'dan alışveriş yaptım. Ben de siparişimi yurt dışındaki bir adrese yönlendirip, gittiğimde elden teslim aldım. Siparişim ile ilgili bir konuda sorduğum soruya çok hızlı ve ve çok detaylı geri dönüş yaptılar. Ödemeyi Paypal ile yapmıştım. Benim izlenimim olumlu.

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
gurcano' Alıntı:
honorbuy'dan alışveriş yaptım. Ben de siparişimi yurt dışındaki bir adrese yönlendirip, gittiğimde elden teslim aldım. Siparişim ile ilgili bir konuda sorduğum soruya çok hızlı ve ve çok detaylı geri dönüş yaptılar. Ödemeyi Paypal ile yapmıştım. Benim izlenimim olumlu.
Çok teşekkürler. Mi ler konusunda fake ürünler asillarindan fazla olduğundan insan şüphe ediyor.

Aliexpress teki goldway isimli satıcı hakkinda tecrübesi olan var mi?

MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
şunu belirtmeliyim ki bu siteden yapılan alışverişlerde şöyle bir sıkıntı var, dhl kargoyu seçip 50-60 dolar para ödüyorsunuz ama onlar ne yapıyor 4px diye bi firmayla gönderiyor. 4px de dolandırıcıların önde gidenleri dikkat etmek lazım derim. 60 dolarlık bi ürüne 60 dolar kargo verip 4px türkiye temsicilerinin kendi ibanlarına 150 tlydi sanırım haraç istemelerine maruz kaldım. (Ama honorbuy olmadan önceydi, honorbuy olduktan sonra bi değişim var mı bilmem. xiaomishop tu eski alanadı bilen bilir.)

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
cantara' Alıntı:
Hocam kişisel önerim 16GB düşünmeyin ve aklınızda 'acaba' bırakacak bir yerden alışveriş yapmayın...

Ibuygou'da bugün itibariyle Mİ4 64GB modelinin 319 dolara inmesiyle birlikte ona yöneleceğim, zaten daha önce de dediğim gibi önceliğim 64'tü ama maalesef stok gözükmüyordu. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Üst Alt