Yardım Home Tuşu İle Çağrı Cevaplama

greenbird

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enis
Cihazım
Redmi 4X
Konular
2
Arkadaşlar MIUI 9 Global Beta rom üzerinde; AOSP tabanlı romlarda veya Samsung cihazlarda olduğu gibi home tuşu ile çağrı cevaplamayı kullanabileceğim ücretsiz bir uygulama, xposed modülü, magisk modülü veya tweak önerir misiniz ya da bu özelliği sisteme manuel olarak nasıl ekleyebilirim?

NOT: "MIUI 8 Tweaks Pro" xposed modülünün belki de tek bu işlevi çalışıyordur ama ücretli olduğu için mecburen elemek zorundayım.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Miuipro romlarda arama geldiğinde home tuşunun işlevi ile alakalı özel bir seçenek var (aramayı cevapla,aramayı reddet,sessize al veya devredışı)
Profilinde cihazın Redmi 4x (Santoni) gözüküyor.Global beta bazlı sürümünü yüklemek istersen eğer bağlantı veriyorum.

Oyla:

greenbird

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enis
Cihazım
Redmi 4X
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miuipro romlarda arama geldiğinde home tuşunun işlevi ile alakalı özel bir seçenek var (aramayı cevapla,aramayı reddet,sessize al veya devredışı)
Profilinde cihazın Redmi 4x (Santoni) gözüküyor.Global beta bazlı sürümünü yüklemek istersen eğer bağlantı veriyorum.
Suat hocam linkini verdiğiniz özel Miuipro sürümünü daha önce kullandım. Bu sürümde de şöyle bir bug var. Mesela; hava durumu bilgisinde "Bulutlu" yazıyor. Üstteki arama kutusunu kaldırınca "Bulutlu" kelimesinin sadece yarısı(alt tarafı) gözüküyor. Bu romu tekrar kurarsam bu sefer de bu durumu düzeltmeye çalışacağım. O yüzden kullandığım mevcut rom üzerinden bir çözüm arıyorum Suat hocam.

Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt