Yardım Hocam bu doğrumu

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam bu doğru demeyin... TWRP yüklemek çok sıkıntılı....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu doğru demeyin... TWRP yüklemek çok sıkıntılı....
Hocam buna doğru demeyin kalpten giderim zaten room için kilit açamıyorum böyle sıkıntı çıkıyor

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125

Çeviri
HMnote8Pro MTK [begonya] desteği ile ilgili güncelleme: - Biz TWRP veya Magisk veya başka modlar yükleyerek tuğla bir sürü nedeniyle HMnote8Pro MTK [begonya] desteği düştü .. Bir şey ters giderse MTK Fastboot önyükleme izin vermez "ve kullanıcılar yalnızca birkaç yetkili hesap için Xiaomi tarafından kilitlenen SPFlash Tool EDL modu ile görüntüleri flaşlamak zorunda kalıyorlar ... bu nedenle kullanıcıların güvenliği için bu cihaz için herhangi bir ROM yayınlamayacağız ... PS: Satın almanızı önermiyoruz MTK cihazlarımızı ROM'umuzu kullanmak istiyorsanız .. Barış

Oyla:

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Çeviri
HMnote8Pro MTK [begonya] desteği ile ilgili güncelleme: - Biz TWRP veya Magisk veya başka modlar yükleyerek tuğla bir sürü nedeniyle HMnote8Pro MTK [begonya] desteği düştü .. Bir şey ters giderse MTK Fastboot önyükleme izin vermez "ve kullanıcılar yalnızca birkaç yetkili hesap için Xiaomi tarafından kilitlenen SPFlash Tool EDL modu ile görüntüleri flaşlamak zorunda kalıyorlar ... bu nedenle kullanıcıların güvenliği için bu cihaz için herhangi bir ROM yayınlamayacağız ... PS: Satın almanızı önermiyoruz MTK cihazlarımızı ROM'umuzu kullanmak istiyorsanız .. Barış
Hocam şimdi ben indirmeye çalışsam bile twrp ilemi olacak?

Oyla:

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Galiba konuyu ve haberi yanlış anladınız hocam...

Şu an yayınlanan MIUI 12 kapalı beta. Yani kamuya açık bir şekilde yayınlanmadı sadece seçilmiş beta test grubuna gönderildi. Açık olarak yayınlandığında global om kullanıcılarına yani size de gelecektir.

Haberde bahsedilen ise xiaomi.eu romları yani bir custom rom. Her custom romda olduğu gibi bu romların da yüklenmesi için bootloader kilidi açılmalı ve TWRP gibi bir custom rom yüklenmelidir. Ancak Redmi Note 8 Pro TWRP konusunda sıkıntılı bir cihaz olduğu için xiaomi.eu ekibi bu cihazı desteklemiyor. Haberde de bahsedilen şey bu durum.

Özetle şu an bulunan MIUI 12 romları standart kullanıcılar için değil. Standart kullanıcı için kullanılabilir hale geldiğinde sizin telefonunuza da gelecektir.

Oyla:

psdjzk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Psdjzk
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
11

Şu an yayınlanan MIUI 12 kapalı beta. Yani kamuya açık bir şekilde yayınlanmadı sadece seçilmiş beta test grubuna gönderildi. Açık olarak yayınlandığında global om kullanıcılarına yani size de gelecektir.

Haberde bahsedilen ise xiaomi.eu romları yani bir custom rom. Her custom romda olduğu gibi bu romların da yüklenmesi için bootloader kilidi açılmalı ve TWRP gibi bir custom rom yüklenmelidir. Ancak Redmi Note 8 Pro TWRP konusunda sıkıntılı bir cihaz olduğu için xiaomi.eu ekibi bu cihazı desteklemiyor. Haberde de bahsedilen şey bu durum.

Özetle şu an bulunan MIUI 12 romları standart kullanıcılar için değil. Standart kullanıcı için kullanılabilir hale geldiğinde sizin telefonunuza da gelecektir.
daha açıklayıcı oldu teşekkür ederiz

Oyla:

Soru Sahibi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
39

Hocam ama orada diyor ki gelmeyecek ama Google üzerinde indirme sağlayabileceğini söylüyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ama orada diyor ki gelmeyecek ama Google üzerinde indirme sağlayabileceğini söylüyor?
Hocam uzman üyenizin attığı fotoğrafa göre altında da çeviri var desteği düşürdük yazmışlar? Yoksa kapalı beta desteğini düşürdüler hocam ben birşey anlamadım bana özelden yazarsanız sevinirim...

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt