Yardım Hızlı şarj sorunu

mert4vci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Not 8 Pr
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.4
Telefon Modeli
Xioami Redmi Not 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese Merhabalar
Telefonum xioami redmi Not 8 Pro. Telefonumun bütün aksesuarları orijinal kutudan çıkan aksesuarlar. Şöyle bir sorum olucak;
Hızlı sarj özelliği neye göre kendini açıyor veya kapatıyor. Hızlı sarj olmasını istiyorum mesela olmuyor.Telefonum 4-5 aylık telefon son 2-3 gündür hızlı şarj özelliği aktif olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Bu konuda pek fikrim yok ama %80 e kadar hızlı doluyor ondan sonra yavaşlıyor diye bilgim var

Oyla:

mert4vci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Not 8 Pr
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuda pek fikrim yok ama %80 e kadar hızlı doluyor ondan sonra yavaşlıyor diye bilgim var
Hocam hızlı şarj etmiyor yani çift şimşek olarak gözükmüyor , tek şimşek sembolü çıkıyor sağ üstte neyden alakalı acaba telefonu sıfırlasam düzelir mi

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Hocam hızlı şarj etmiyor yani çift şimşek olarak gözükmüyor , tek şimşek sembolü çıkıyor sağ üstte neyden alakalı acaba telefonu sıfırlasam düzelir mi
Dediğim gibi bu konuda pek fikrim yok ama sıfırlamaktan zarar gelmez belki düzelir

Oyla:

gerilim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BURAK
Cihazım
Note 5
Konular
0
Bu sorunu ben de çok yaşıyorum. 300 400 amper ile ediyor. Tak çıkar yapıyorum 1600 çıkıyor sonra. Ampere uygulaması ile kontrol ediyorum sarj ederken :o

Oyla:

mert4vci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Not 8 Pr
Konular
4
Bu sorunu ben de çok yaşıyorum. 300 400 amper ile ediyor. Tak çıkar yapıyorum 1600 çıkıyor sonra. Ampere uygulaması ile kontrol ediyorum sarj ederken :o
Ben tak çıkar yapmama rağmen düzelmiyor , format attım 1-2 gün düzeldi fakat yine aynı sorun mevcut . Ampere uygulaması ile kontrol ettiğimde 800 amper ile şarj ediyor.

Oyla:

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Telefonun içinden çıkan adaptör hızlı şarj desteklemiyor diye biliyorum ben.Siz ayrıyetten aldıgınız hızlı şarj destekli bi adaptör kullanmanıza rağmen mi cihaz hızlı şarj olmuyor yoksa kutu içinden çıkan adaptör desteklemiyor. Diğer türlü çift yıldırım simgesi çıkıyor ve kilit ekranında hızlı şarj yazısını görüyorsunuz zaten.

Oyla:

mert4vci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Not 8 Pr
Konular
4
Telefonun içinden çıkan adaptör hızlı şarj desteklemiyor diye biliyorum ben.Siz ayrıyetten aldıgınız hızlı şarj destekli bi adaptör kullanmanıza rağmen mi cihaz hızlı şarj olmuyor yoksa kutu içinden çıkan adaptör desteklemiyor. Diğer türlü çift yıldırım simgesi çıkıyor ve kilit ekranında hızlı şarj yazısını görüyorsunuz zaten.
Kutu içerisinden çıkan adaptör ile şarj ediyorum hocam. Peki şöyle söyleyeyim cihazım 4-5 aylık bir cihaz.Kutu içerisinden çıkan şarjdan başka şarj adaptörü ve kablosunu kullanmadım.Son bir haftadır bu sorun var ondan öncesinde hızlı şarj ediyordu çift şimşek sembolü çıkıyordu.Duzelir diye format attım ve düzeldi fakat 1-2 gün sonra aynı sorun ile karşılaştım. Adaptör hızlı şarjı desteklemese telefon hızlı şarj etmezdi diye düşünüyorum. Araştırmalarıma rağmen hiç bir bilgiye ulaşamadım bu konu hakkında. Eğer adaptör de sorun var ise hızlı şarj destekli adaptör önerebilir misiniz ?

Oyla:

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Kutu içerisinden çıkan adaptör ile şarj ediyorum hocam. Peki şöyle söyleyeyim cihazım 4-5 aylık bir cihaz.Kutu içerisinden çıkan şarjdan başka şarj adaptörü ve kablosunu kullanmadım.Son bir haftadır bu sorun var ondan öncesinde hızlı şarj ediyordu çift şimşek sembolü çıkıyordu.Duzelir diye format attım ve düzeldi fakat 1-2 gün sonra aynı sorun ile karşılaştım. Adaptör hızlı şarjı desteklemese telefon hızlı şarj etmezdi diye düşünüyorum. Araştırmalarıma rağmen hiç bir bilgiye ulaşamadım bu konu hakkında. Eğer adaptör de sorun var ise hızlı şarj destekli adaptör önerebilir misiniz ?

Benim bildiğim kadarıyla dediğim gibi cihaz içerisinden çıkan adaptörler genelde öyleydi ama Xiaomi bu model için hızlı şarj destekli bir adaptörü kutuya dahil etmişse bilmiyorum. Mesela Redmi Note 8 kendi adaptörüyle hızlı şarj olmuyor cepportdan daha evvelinde aldığım Xiaomi qc 3.0 destekli hızlı şarj adaptörü ile şarj ettiğim zaman çift şimşek çıkmakla beraber kilit ekranında hızlı şarj ve % belirmekte.

Buradan bakabilirsiniz ben en son baktığımda stoklarda yoktu belki eklenmiştir.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Note 8'de yok da Pro'sunde hızlı şarj aleti var. Aklıma sorun olabileceğini geldi. Ya yazılımda, ya şarj girişinde, ya şarj kablosunda, ya da şarj adaptöründe. Hepsinin alternatifini deneyerek bulmanız lazım sorunu.

Oyla:
Üst Alt