Yardım Hızlı Şarj Sorunu

Untel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
37
Samsung'un orjinal hızlı Şarj adaptörü var telefona taktığımda kesilip kesilip duruyor sonra geri normal hale dönüyor neden yapıyor bunu birde Samsung'un orjinal Şarj aleti ile edersem sıkıntı olur mu .

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

34apo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Apo34
Cihazım
Redmi note 5
Meslek
Oto tekniker
Konular
15
kardeşim ben kendi şarj aletini kullan derim eğer yok ise internetten al ona da durumun yetmiyordur belki o zaman kullan tabi

Oyla:

BOZd46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
7
Samsung'un orjinal hızlı Şarj adaptörü var telefona taktığımda kesilip kesilip duruyor sonra geri normal hale dönüyor neden yapıyor bunu birde Samsung'un orjinal Şarj aleti ile edersem sıkıntı olur mu .

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sıkıntı bende de var ama hızlı şarj simgesi çıkana kadar kesiliyor sonra çıkarmazsan şarj olana kadar kesilmiyor hızlı şarj ediyor

Oyla:

Yasinbolat60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8 se
Meslek
Güvenlik görevlisi
Konular
3
bende de soyle bır sıkıntı var beta rom yuklu hızlı samsung sarj aletıyle sarj edıyorum telefon hızlı doluyor fakat sarj takınca charging yazıyor hızlı sarj felan yazmıyor sımdı hızlımı sarj edıyor yavasmı sarj edıyor cozemedım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de soyle bır sıkıntı var beta rom yuklu hızlı samsung sarj aletıyle sarj edıyorum telefon hızlı doluyor fakat sarj takınca charging yazıyor hızlı sarj felan yazmıyor sımdı hızlımı sarj edıyor yavasmı sarj edıyor cozemedım
Bu şekilde sorun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-07-03-14-06-18-742_lockscreen.png
    Screenshot_2019-07-03-14-06-18-742_lockscreen.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 15
Oyla:

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Cep telefonlari hizli sarji desteklerkem bataryayi yuzde 100 olana kadar hizli sarj etmez belli seviyeye kadar hizli sarj edip kalanini daaha yavas sarj eder . Ortalama sureler ile konusmak daha mantikli olur. Sureler arttiysa adaptor yada kablo problemi olabilir. Genelde tavsiye olarakta orjinal sarj cihazlariyla sarj edilmesi onerilir.

Oyla:
Üst Alt