Yardım Hızlı şarj sorunu

Samuel 123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.16
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi redmi note 10 pro yeni aldım satan adam bana 67 watt şarj adaptörü verdi fakat şarja koyduğum zaman küsürat çıkmıyor ve 2 saate şarj oluyor cihaz (33watt desteklediğini biliyorum) cihaz neden hızlı şarz olmuyor

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Öncelikle, Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun orijinal şarj cihazı 33 watt güç çıktısı ile gelir. Yeni aldığınız telefonunuz için size sunulan 67 watt şarj adaptörü orijinal değilse, bu durum şarj verimliliğinden etkilenebilir. Ayrıca, cihazın hızlı şarj etme hızı aşağıdaki faktörlere de bağlı olabilir:

1. Şarj kablosu kalitesi: Uygun olmayan bir şarj kablosu, şarj verimliliğini azaltabilir ve şarj hızını yavaşlatabilir.

2. Cihazın aşırı ısınması: Cihazın aşırı ısınması, hızlı şarj etme hızınızı önemli ölçüde azaltabilir. Bu nedenle, telefonunuzu şarj ederken kullanmanız önerilmez.

3. Arka planda çalışan uygulamalar: Arka planda çalışan uygulamalar, şarj hızınızı aşağı çekebilir. Bu nedenle, telefonunuzu şarj ederken mümkün olduğunca az uygulama çalıştırmaya özen gösterin.

4. Pil kapasitesi: Telefonunuzun pil kapasitesi de şarj etme hızını etkileyebilir. Daha büyük bir pil, daha uzun süre şarj etmeyi gerektirir.

Yukarıdaki faktörlere dikkat ederek, cihazınızın hızlı şarj etme hızını artırabilirsiniz. Ancak, hala sorun yaşıyorsanız orijinal şarj cihazını kullanmanızı ve telefonunuzun garanti kapsamında olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm.

Oyla:

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Ben de yurtdışı aynı cihazı almıştım. Aldığım yer bana çakma şarj aleti vermiş 10w lık enayi olduğum için 2 ay sonra farkettim. Neyse işte 1. si o telefona 67w olmaz. 2. çakma şarj aleti vermiştir.

Oyla:
Üst Alt