Yardım Hızlı Şarj Seçeneği Yok Mu?

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Selamlar arkadaslar. Ufak bir arama yaptim ancak farkli farkli sonuclar cikti.

Oncelikle note4 telefonumu satip mi max 2 alarak araniza katılmış bulunmaktayım. Samsungda hizli kablolu sarj secenegi vardi. Ancak Xiaomide bulamadim bunu. Yok mu boyle bir ayar acaba?

Neden soruyorum derseniz. Telefonu devamli yavas sarj ediyorum ben. Cunku hizli sarjin batarya icin uzun vadede iyi olmadigini düşünüyorum.

Yardimci olursanız sevinirim.

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Selamlar arkadaslar. Ufak bir arama yaptim ancak farkli farkli sonuclar cikti.

Oncelikle note4 telefonumu satip mi max 2 alarak araniza katılmış bulunmaktayım. Samsungda hizli kablolu sarj secenegi vardi. Ancak Xiaomide bulamadim bunu. Yok mu boyle bir ayar acaba?

Neden soruyorum derseniz. Telefonu devamli yavas sarj ediyorum ben. Cunku hizli sarjin batarya icin uzun vadede iyi olmadigini düşünüyorum.

Yardimci olursanız sevinirim.
Hızlı şarj batarya için sorun oluşturmaz yanlış bir düşünce zaten iyi olmasa neden hızlı şarj eklesinler. %100 olmadan çıkarma, bitmeden şarja takma vb. bunlar hep yanlış bilinen şeyler

Oyla:

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hızlı şarj batarya için sorun oluşturmaz yanlış bir düşünce zaten iyi olmasa neden hızlı şarj eklesinler. %100 olmadan çıkarma, bitmeden şarja takma vb. bunlar hep yanlış bilinen şeyler

Hocam pillerde genel olarak söylenen bir durum uzerine düşünüyorum. Soyle ki. Piller sarj olurken isindiklarinda stres altina giriyorlar. Bu ısınma da bataryayi kotu yonde etkiliyor. Soyle bir makale var örnek olarak.

Oyla:
Üst Alt