Yardım Hızlı şarj olmuyor!!

smlknr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Cihazım
XİAOMİ-Mİ 6
Konular
12
Arkadaşlar merhaba, Xiaomi mi 6 telefonumu yaklaşık 1 sene önce aldım. Bir kaç ay herhangi bir sıkıntı yoktu. Fakat zamanla şarj soketinde gevşeklik olmaya başladı. Gevşeklik dışında da cihazın sarjinda herhangi bir sorun yoktu ve bu yüzden ben de bu olayı sorun etmemiştim. Ancak son zamanlarda(yaklaşık 1 aydır) telefon aşırı yavaş şarj olmaya başladı ve şarja takınca bildirim çubuğunda çıkan hızlı şarj simgesi cikmamaya başladı. Tam şarj olma süresini net olarak bilmiyorum muhtemelen 5 saati buluyordur. Bu arada şarj aletimde de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü abimde de mi 6 var onun şarj aletiyle de denedim. Aynı sorunum devam ediyor. Cihazımı delta servis garantisi altında aldim. Delta servise yollasam bu sorunum için yardımcı olabilirler mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Arkadaşlar merhaba, Xiaomi mi 6 telefonumu yaklaşık 1 sene önce aldım. Bir kaç ay herhangi bir sıkıntı yoktu. Fakat zamanla şarj soketinde gevşeklik olmaya başladı. Gevşeklik dışında da cihazın sarjinda herhangi bir sorun yoktu ve bu yüzden ben de bu olayı sorun etmemiştim. Ancak son zamanlarda(yaklaşık 1 aydır) telefon aşırı yavaş şarj olmaya başladı ve şarja takınca bildirim çubuğunda çıkan hızlı şarj simgesi cikmamaya başladı. Tam şarj olma süresini net olarak bilmiyorum muhtemelen 5 saati buluyordur. Bu arada şarj aletimde de bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü abimde de mi 6 var onun şarj aletiyle de denedim. Aynı sorunum devam ediyor. Cihazımı delta servis garantisi altında aldim. Delta servise yollasam bu sorunum için yardımcı olabilirler mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorununuzu çözmenin yolu cihazınızı servise göndermekten geçer. Bu şekilde forumda sadece ihtimaller üzerine yol alırsınız. Teşhisleriniz Cihazınızın şarj soketinin gevşemeden dolayı arızalandığını gösteriyor. İyi forumlar

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
TheByALeX arkadaşın yorumuna katılıyorum, ufak bir ekleme yapmak istiyorum.
Gevşeme için servise gönderin.
Yavaş şarj için soketi dikkatlice temizlemeyi deneyebilirsiniz.Daha önce açılan yavaş şarj olma konularının bazılarında tozlanan soketler problem yapıyordu.
Tozlanmadan ya da gevşemeden ötürü temassızlık olabilir

ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi

Oyla:
Üst Alt