Yardım Hızlı şarj olmuyor

Abdulkadir Çelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adım ne
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Merhaba benim telefonumu redmi note 12 pro plus, artık Kara borsada telefonlar adaptörlerle birlikte satılmıyor ayrı ayrı satılıyor, ben sadece telefonu aldım, adaptörün çakma olması ihtimaline karşı orijinal Xiaomi bayisinden 120 wattlık bir adaptör aldım, internette ve videolarda sahip olduğum telefonun 20 dakikada 25 dakikada full şarj olduğu örnekleri ile kanıtlanmış, benim telefonum 25 ila 30 dakika arasında fulleniyor, süre az gözükebilir ama 120 watt çok hızlı şarj etmesi lazım, 2 dakika 2 dakikadır, acaba adaptörden kaynaklı mı yoksa telefondan kaynaklı mı (hızlı şarj aktif)

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Bu kadar yüksek hızlara cıkmak bataryayı muazzam derecede yorar bırakın 2 dk geç dolsun

Hide

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hide
Cihazım
F2 Pro
Konular
4
Ayarlarda boost charge diye bir seçenek var onu etkinleştir şayet etkin değilse. Bunun dışında 25 30 dakikada normal. Üreticiler en uygun koşullarda bunları test ederler. Örneğin pil ısındıkça akım düşürecektir telefonu şarj ettiğin masa sehpa iyi ısı iletmiyorsa kılıf takıyorsan gayet normal. Cihazı soğuk ve ısı ileten bir yüzeyde kılıfsız şarj edersen dediğin sürelere ulaşabilirsiniz. Ama gerek yok batarya 30 watt civarı bir alet ile veyahutta 3 amper taşıyan sıradan bir kabloyu 120 watt adaptöre bağlarsan yine 30 watt civarı çeker, batarya daha az yıpranır. Özellikle yurt dışı cihaz ise bataryana iyi bakmanı öneririm servis dışında orijinal bulunmuyor ne yazık ki.

Üst Alt