Soru Hızlı cevaplar özelliği

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhaba, mi note 3 eu beta kullanıyorum. Ayarlar bölümünde hızlı cevaplar özelliğini gördüm. WhatsApp örnek uygulama olarak sayılmış, ancak cihazımda whatsap olmasın rağmen listeden ekleyemiyorum. Listede yok. Nasıl birşey ekran görüntüleri ile açılayabilir misiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

w_a_n_t_e_d

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özkan
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
0
Merhaba. Orada yazan cumleyi yanlis anlamissiniz. ( cumle zaten yanlis) Whatsap uygulamasinin, hangi program uzerinde calisacagini seciyorsunuz. Mesela mi video secerseniz, whatsaptan mesaj gelince, videoyu alta almadan, veya kapamadan, direk video acikken,yazi yazabiliyorsunuz. Whatsap ekranini, istediginiz olcekte ayarlayabiliyorsunuz.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Orada yazan cumleyi yanlis anlamissiniz. ( cumle zaten yanlis) Whatsap uygulamasinin, hangi program uzerinde calisacagini seciyorsunuz. Mesela mi video secerseniz, whatsaptan mesaj gelince, videoyu alta almadan, veya kapamadan, direk video acikken,yazi yazabiliyorsunuz. Whatsap ekranini, istediginiz olcekte ayarlayabiliyorsunuz.
Konu eskiydi yine de yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Oradaki metinden anlayamayınca kurcalayarak sonrasında farkettim. Bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olur.

Oyla:
Üst Alt