Rehber Hızlı Bir Cihaz İçin 5 Temel öneri

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
Merhabalar,
Hem Android Hem de miui Arayüzü kullananlar için beş tane önemli bilgi bırakacağım bu dediklerimi uygulayarak çok daha hızlı Bir Deneyim alabilirsiniz.

1-) Cihazınızda sd maid pro kesin bulunsun zira bu uygulama temizlik için birebirdir.
Öyle clean master tarzı programlar kullanmayın daha çok cihazı çöp edersiniz.
Paralı(ücretli) sürümünü full bırakıyorum hepsi konu sonunda mevcut.(ücretlisi play de 13.99tl)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

2-) Google Hizmetleri Ve Facebook Tarzı uygulamalar çok fazla artık biriktirir Ve Buda hem cihazı yavaşlatır hem de bataryayı sömürür.
Bu Yüzden düzenli olarak yüklü uygulamalardan verileri temizleyin(örnek facebook normalde 45mb olması gerekirken 1 gb a kadar çıkıyor siz temizlemedikçe).

3-) Her cihazda bulunan ram temizleme widgetini sıklıkla kullanın çünkü siz uygulamadan veya oyundan çıkarsınız ama o arka planda hala çalışmaya devam eder.
bu işlemi yaptığınızda tüm hizmetler sonlanır ve daha optimize bir cihaz elde edersiniz.

4-) Arayüzde kasmalar meydana geldiğinde cihaz artık size beni sıfırla alarmı verir.Çok fazla uygulama ve oyun yüklemek Bu aşamayı hızlandırır.
Bu yüzden her ne kadar iyi cihaz olursa olsun gereksiz oyun veya uygulama gereksiz ram tüketimi ve buda sonuç olarak telefon yavaşlaması demektir.
Bu yüzden gereksiz her şeyi kaldırıyoruz.

5-) Cihazlarda arka planda gereksiz bellek tüketen uygulamaları kapatan Greenify, bunun dışında çok sayıda performans arttıran özelliği aylardır Root olmayan cihazlar için de sunuyor. Deneyenlerin %90 kadarı tarafından önerilen uygulama, kullanımı kolay arayüzüyle de beğeniliyor.Ayrıca ciddi anlamda pil performansınıda arttırıyor hatta benim size önerim xposed modülü ile mümkünse kullanmanız.Bunun full halinide (play de 20 tl civarı)Konunun sonunda bırakıyor olacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Telefon ile indiremedim pc ile indirip apk dosyasını telefona yükledim, ellerine sağlık Sd Maid güzel iş görüyor, Greenify'i zaten telefonu ilk aldığım günden itibaren kullanıyorum.

Ayrıca; tarayıcıdan girilebilen her şeyin uygulamasını kullanmıyorum, face, twitter vs. gibi... Tavsiye ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tavsiyeler için teşekkürler ancak warez içeriğe sitemizde izin verilmemektedir. Bu nedenle mesajınızı düzenleyerek indirme bağlantıları kaldırıldı. Siz de isterseniz play store linkleri ile konunuzu yeniden düzenleyin.

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Teşekkürler. Greenify yi xposed ile nasıl kullanıyoruz bende play den alınma pro sürümü var.

Üst Alt