Sorunlarin nelerdirArkadaşlar twrp olmadan global cihazıma rom dosyası göstererek Hindistan romu kurabilirmiyim
Yalniz garanti dışı kalır eger garantili ise cihazın . Sabret guncellemeyle note 8 prolardaki bu saf androidin arama mesaj ve rehber prog. Degisip miui nin gelicek . Bence stabil calisa bir tel icin hic yapma tavsiye ... Tabi karar senindirHindistan romunda arama kaydı varmış onun için
Cihazım yurt dışı kayıt yapmadım henüz daha yeni aldım kayıt olayı bana çok lazım şuan yüklesem güncelleme bölümünden indirdiğim romu göstererek açılmama gibi bi soeun olur muYalniz garanti dışı kalır eger garantili ise cihazın . Sabret guncellemeyle note 8 prolardaki bu saf androidin arama mesaj ve rehber prog. Degisip miui nin gelicek . Bence stabil calisa bir tel icin hic yapma tavsiye ... Tabi karar senindir
O konu hakkinda hic bir bilgim yok. Ama zannetmem .Cihazım yurt dışı kayıt yapmadım henüz daha yeni aldım kayıt olayı bana çok lazım şuan yüklesem güncelleme bölümünden indirdiğim romu göstererek açılmama gibi bi soeun olur mu
Arkadaşlar twrp olmadan global cihazıma rom dosyası göstererek Hindistan romu kurabilirmiyim
Teşekkür ederimO konu hakkinda hic bir bilgim yok. Ama zannetmem .
Teşekkür ederim deneyeceğimBöyle bir uyarı alırsınız ve yükleyemezsiniz.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim deneyeceğim