Mod Hindistan rom , MIUI 12.5 Android 11 MIUI Launcher Yükleme (Magisk Modul)

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Kurulum :
İlk olarak cihazınız Rootlu Ve Magisk yüklü olması gerekmektedir. Modül olarak kurulum yapılması gerekiyor.
Aşağıya Bıraktığım link ile dosyayı indirin. İndirdiğiniz dosyayı dahili hafızaya atıyoruz. Magisk'e giriyoruz Modüller + işareti ve MIUI_Launcher_Mi_9T_Pro_Desing_by_Furkan_Oda.zip olan dosyayı seçiyoruz kurulum bittikten sonra cihazı yeniden başlatıyoruz.
Ana ekran 2 parmak hareketi ile ana ekran ayarlarına giriyoruz. ( Not: Ayarlar/ Ana ekran sekmesinde çıkmıyor Android 11 kodlaması nedeniyle ana sayfadan yapılması gerekiyor. ) Launcherı seçiyoruz ve ayarlarını yapıyoruz. (Son kullanılanlar tarzını değiştirme v.b gibi)
Ayarlar/ Uygulamalar/ Varsayılan Uygulamalar sekmesindende seçebilirsiniz.

Cihazı tekrar yeniden başlatıyoruz.
Güle güle kullanın.

Poco Launcher kurulu kalması gerekiyor. Kaydırma hareketlerinde sorun çıkarıyor kaldırınca. Güle Güle Kullanın.

İNDİRME LİNKİ :

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Konuda düzenlemeler yaptım hocam. Sorunlu olduğunu yazdığınız dikkate almayan, gözden kaçıran, hiç yazıları okumayan olur diye bağlantıyı sildim. Eğer sorunsuz bir sürüm gelirse bana özel mesaj atarsınız, konuyu da açarım ve güncellersiniz konunuzu.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Öncelikle ellerinize sağlık hocam. Çok güzel bir iş başarmıssınız.
Ben şimdi bunun için globalden hindistana geçeceğim fakat aklımda birkaç soru var.
Miui launcherı varsayılan olarak ayarladığımızda herhangi bir yeniden başlatmada tekrar poco ya dönüyor mu?
Ayarlar/ana ekran bölümü kullanılıyor mu?
Cihaz kullanımında herhangi bir tekleme takılma ya da pocoya atlama durumu yaşanıyor mu?

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Kurdum gayet güzel. Fakat bazen ana ekranda arayüzlerde takılma ve kasılmalar oluyor.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hocam görüşme sonrası kaydedilen görüşmeyi oynatmaya çalıştığımızda "dosya mevcut değil ya da hasar görmüş" hatası veriyor bi kontrol eder misiniz

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam görüşme sonrası kaydedilen görüşmeyi oynatmaya çalıştığımızda "dosya mevcut değil ya da hasar görmüş" hatası veriyor bi kontrol eder misiniz
Arama görüşme kaydetme.ile launcherin bı alakası yok diye düşünüyorum ama.gene kontrol ederim.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hocam launcher güncellemesi yapacak mısınız?
Eu stabilden tekrar bu sürüme geçmek istiyorum.

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam launcher güncellemesi yapacak mısınız?
Eu stabilden tekrar bu sürüme geçmek istiyorum.
Şuan bendede eu stabil yüklü hocam. Hindistan rom yükleyip test edip güncelleme yapmam lazım denemeden atmak istemiyorum malum. Test edip güncelleme yapabilirim.

Şu şekilde de olabilir. Bu modülü kurup apk olarak son sürüm indirip üstüne güncelleme yapabilirsin.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Şuan bendede eu stabil yüklü hocam. Hindistan rom yükleyip test edip güncelleme yapmam lazım denemeden atmak istemiyorum malum. Test edip güncelleme yapabilirim.

Şu şekilde de olabilir. Bu modülü kurup apk olarak son sürüm indirip üstüne güncelleme yapabilirsin.
Siz modülü son sürüme güncelleyip bana atın hocam ben zaten test etmiş olurum. Bir problem çıkmazsa da size söylerim konuyu güncellersiniz daha iyi olmaz mı

Üst Alt