Yardım Hiçbir ROM yükleyemiyorum

BerkerPRS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berker
Cihazım
Note 4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0
Telefon Modeli
Redmi Note 4 Mido
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar,

Öncelikle aranıza yeni katıldım.

Daha önce adb driverları yükleyerek pixel rom os yükleyip 1sene kadar kullandım. Bir süre sonra telefon açılmaz oldu. Şimdi tekrar rom yüklemeye çalıştığımda başarısız olmakta.

Öncelikle miflash ile fastbook yüklemeye çalıştığımda 1 saniye sürüyor başarılı diyor ve sonuç çıkmıyor. C:\'ye atsam da sonuç düzelmedi flashların olduğu klasörü.

Sonrasında TWRP yükleyerek denediğimde TWRP'nin arayüzü gelmiyor, sadece logosu çıkıyor recoverysini yüklediğimde

Şuan orangefox ile adb sideload yaparak miui'ın official rom'unu yüklemeye çalıştığımda mount not found gibi hatalar aldığımı gördüm. powershellde de "adb: pre-KitKat sideload connection failed: closed" hatası vermekte.

Biraz araştırdığımda %100 anlamasam da sanırım wipe atarken system driverlarını silmişim o yüzden fastbootla da twrp/orangefox ile de kuracak drive'ı bulamıyor. Tabi emin değilim.

Bootloader kilidi açık.

Sorun buysa driveları nasıl tekrar kurabilirim veya başka önerileriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Selamlar,

Öncelikle aranıza yeni katıldım.

Daha önce adb driverları yükleyerek pixel rom os yükleyip 1sene kadar kullandım. Bir süre sonra telefon açılmaz oldu. Şimdi tekrar rom yüklemeye çalıştığımda başarısız olmakta.

Öncelikle miflash ile fastbook yüklemeye çalıştığımda 1 saniye sürüyor başarılı diyor ve sonuç çıkmıyor. C:\'ye atsam da sonuç düzelmedi flashların olduğu klasörü.

Sonrasında TWRP yükleyerek denediğimde TWRP'nin arayüzü gelmiyor, sadece logosu çıkıyor recoverysini yüklediğimde

Şuan orangefox ile adb sideload yaparak miui'ın official rom'unu yüklemeye çalıştığımda mount not found gibi hatalar aldığımı gördüm. powershellde de "adb: pre-KitKat sideload connection failed: closed" hatası vermekte.

Biraz araştırdığımda %100 anlamasam da sanırım wipe atarken system driverlarını silmişim o yüzden fastbootla da twrp/orangefox ile de kuracak drive'ı bulamıyor. Tabi emin değilim.

Bootloader kilidi açık.

Sorun buysa driveları nasıl tekrar kurabilirim veya başka önerileriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar

fastboot romu mi flash 64 bit ile kurmayı deneyin

Oyla:

BerkerPRS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berker
Cihazım
Note 4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
data ve system bölümlerinin bilgileri bu şekilde görülmekte

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fastboot romu mi flash 64 bit ile kurmayı deneyin

Yine hata vermekte, o hatayı googleda araştırdığımda birbirinden farklı çözümler sunmuşlar hiçbiri olmadı.

Son düzenleme:
Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
data ve system bölümlerinin bilgileri bu şekilde görülmekte

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine hata vermekte, o hatayı googleda araştırdığımda birbirinden farklı çözümler sunmuşlar hiçbiri olmadı.

C diskine rom klasörü açın romu oraya çıkarıp oradan seçin rom dosyasını ve flash all seçip deneyin

Oyla:
Üst Alt