Mi 8 se ile uyumlu gcam yok ya çalışmıyor ya da renk sorunu var yok mu uyumlu bir gcam7
Devilyn Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eren Cihazım sirius, diting Meslek ceng Yaş 24 Konum Samsun Katılım 9 Mart 2019 Konular 31 Mesajlar 551 Tepkime puanı 280 Puanları 78 19 Kasım 2019 #1 Mi 8 se ile uyumlu gcam yok ya çalışmıyor ya da renk sorunu var yok mu uyumlu bir gcam7
Reiwa Senbonzakura Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım EdizAli Cihazım Mi 8 SE 6/64 Meslek BT Konum Türkiye Katılım 3 Temmuz 2017 Konular 24 Mesajlar 3.002 Tepkime puanı 2.289 Puanları 188 20 Kasım 2019 #2 Devilyn' Alıntı: Mi 8 se ile uyumlu gcam yok ya çalışmıyor ya da renk sorunu var yok mu uyumlu bir gcam7 Genişletmek için tıkla ... Aslında var siz hangi sürüm kullanıyorsunuz ,
Devilyn' Alıntı: Mi 8 se ile uyumlu gcam yok ya çalışmıyor ya da renk sorunu var yok mu uyumlu bir gcam7 Genişletmek için tıkla ... Aslında var siz hangi sürüm kullanıyorsunuz ,
Devilyn Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eren Cihazım sirius, diting Meslek ceng Yaş 24 Konum Samsun Katılım 9 Mart 2019 Konular 31 Mesajlar 551 Tepkime puanı 280 Puanları 78 20 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Reiwa' Alıntı: Aslında var siz hangi sürüm kullanıyorsunuz , Genişletmek için tıkla ... Reiwa nın gcamini kullanıyorum renk sorunu var
Reiwa' Alıntı: Aslında var siz hangi sürüm kullanıyorsunuz , Genişletmek için tıkla ... Reiwa nın gcamini kullanıyorum renk sorunu var