Sohbet Hiç Çekiliş Kazandınız mı?

Baguviks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enis
Cihazım
Redmi 4X
Konular
4
Sosyal medyada sürekli çekiliş görüp duruyorum. Telefon çekilişi falan oluyor genelde. Ama hayatımda bunlardan birini kazanmış birini hiç görmedim. Aranızda çekiliş kazanmış birisi var mı?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bir sefer kazanmışım fakat katıldığımı unuttuğum için hediye yedek kişiye verilmiş tabi ben kazandığıma dair postayı 2 ay sonra gördüm. haha-- haha--

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hayatımda 100 den fazla çekilişe katıldım bir kere youtube'dan kitap kazanmıştım imzalı o kadar. Hiç okumadım bile duruyor öyle. :D

Abdullah Aydoğan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi 8
Konular
4
Çekiliş değil de bir yarışmada hediye kazanıp alamamıştım. İstanbul Akasya AVM'deki Mi Store'un açılışında Instagram üzerinden saatte bir yarışma yapıyorlardı. Sordukları soru ise şuydu. Xiaomi'nin akıllı bileklik veya saatlerinden birinin tam ismini yazınız.

İlk cevabı ben verdim ve Instagram'daki kullanıcı ismim söylenmişti. Maalesef hediye telefonu alamamıştım.

Sebebine gelirsek, 1 - 2 saat kuyrukta bekledim. Kuyrukta olduğum zaman mağaza içerisinde soru soruluyordu. Ben mağazaya girdiğim sırada karar değiştirilip bu sefer kuyrukta bekleyenlere soru soracağız dediler. Kuyruk baya uzundu, en sona geçmek sıkıntılıydı ve mikrofondan gelen ses pek duyulmuyordu.

Ben de öylesine mağaza önünde dikilip soruyu duymak istedim. Soruyu soran yetkili arkadaşın dibindeydim. İsmim söylenince baya heyecan yaptım, kuyrukta olmadığım anlaşılınca hediyem verilmedi. Benden sonra 3 arkadaşın da hediyesi verilemedi. Kuyrukta olmadıkları için öyle oldu. Bazıları küfür bile etti. :D Kuyrukta bekleyen birine verdiler hediyeyi.

Hakkımızda hayırlısı değilmiş. :(

KadoReyz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kado
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Romanyalı Şarkıcı INNA Facebook sayfasından paylaşmış. İmzalı 300 dev poster çekilişle hediye diye. Çıkmaz ama dedim başvurdum.
Neyse abi yaz okulu için yurda geldim. Dediler yurtdışından posta geldi. Bir baktım poster.
Direkt satışa çıkardım. İşin garibi alan kişi kızdı...

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
İlk ve son çekilişi bu forumda kazandım :D

Padomay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
GM 5 plus
Konular
1
Ben bu tarz şeylere inanmıyorum sırf takipci kasmak için yapılan dolandırıcılık cekilislerdeki isimler de eş dost

cemko28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
note 4
Konular
2
Abim motorcudur. Instagram'da motor korumaligi hediye veren bir sayfaya adımı paylaşmış adımı gorunce ben de onun adiyla paylaştım. Bana çıktı yollamadilar ama abimle dükkana gidip adımızı verdik korumaligi verdiler bize.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest