Yardım Hesap ekleme hakkında

HakanYce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
POCO F2 Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.18 Stable (RKHCNXM)
Telefon Modeli
K40 12/256
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar.
Redmi K40 cihazım bugün elime ulaştı ve açtığımda Çin rom ile karşılaştım. Bootloader kilidinin açılması için başvuru yapayım dedim ama geliştirici seçeneklerinden Mi kilit açma durumu bölümüne gelip hesap ekle dediğimde ilk fotoğraftaki gibi "you are unlocking a special device, which should do with special permission" yazısıyla karşılaştım. Mi hesabıma tekrar çık gir yapıyorum, başka hesap ile deniyorum, telefonu sıfırlayıp baştan kuruyorum ama yok. Sürekli aynı hatayı veriyor ve hesap ekleyemediğimden dolayı PC ye bağlasamda kilit açamıyorum. Cihaz sıfır geldi ve malum kayıt yolları denenmedi. Kurcalanmış cihaz değil yani. Yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-15-16-45-10-694_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-12-15-16-45-10-694_com.android.settings.jpg
    475,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2021-12-15-16-46-19-358_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-12-15-16-46-19-358_com.android.settings.jpg
    241,1 KB · Görüntüleme: 32

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Merhabalar.
Redmi K40 cihazım bugün elime ulaştı ve açtığımda Çin rom ile karşılaştım. Bootloader kilidinin açılması için başvuru yapayım dedim ama geliştirici seçeneklerinden Mi kilit açma durumu bölümüne gelip hesap ekle dediğimde ilk fotoğraftaki gibi "you are unlocking a special device, which should do with special permission" yazısıyla karşılaştım. Mi hesabıma tekrar çık gir yapıyorum, başka hesap ile deniyorum, telefonu sıfırlayıp baştan kuruyorum ama yok. Sürekli aynı hatayı veriyor ve hesap ekleyemediğimden dolayı PC ye bağlasamda kilit açamıyorum. Cihaz sıfır geldi ve malum kayıt yolları denenmedi. Kurcalanmış cihaz değil yani. Yardımcı olur musunuz?
Hocam mi hesabınızdan çıkış yapın wifiyi kapatıp normal veri kulanımını acınız hesaba giriş yaptıktan sonra tekrar açmayı deneyiniz.

Oyla:

HakanYce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
POCO F2 Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mi hesabınızdan çıkış yapın wifiyi kapatıp normal veri kulanımını acınız hesaba giriş yaptıktan sonra tekrar açmayı deneyiniz.
Maalesef. Denemediğim yol kalmadı sıfırladım tekrar kurdum yeni hesap açtım, kendi hesabımla denedim yok olmuyor. Kendi hesabımla 10 u geçik telefon BL si açtım ilk defa bu cihazda böyle bir şey başıma geldi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Beklemeden sıfırlanmadan bu Cihazın kilidini açabiliriz. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

Oyla:

HakanYce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
POCO F2 Pro
Meslek
Avukat
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

conti3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi 11 ultra
Konular
0
merhaba bu durum bende de mevcut mi 11 ultra var bende unlock yapamıyorum you are unlocking a special device, which should do with special permission yazısı çıkıyor yardımcı olabilir misiniz bana ?

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
merhaba bu durum bende de mevcut mi 11 ultra var bende unlock yapamıyorum you are unlocking a special device, which should do with special permission yazısı çıkıyor yardımcı olabilir misiniz bana ?
Telefonunuzu daha önceden ıskarta çıkartıp geri düzeltildiyse bu sorun oluyormuş ya da çin sürümle geldiyse de olabiliyormuş Başka bir sürüme geçmek isterseniz şu yöntemi uygulayabilirsiniz İnceleme - PC olmadan Sürümler arası geçiş

Oyla:
Üst Alt