Soru Hesap doğrulanamadı sorunu-

nhtyldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nihat
Cihazım
mi 9 T
Konular
3
mi 9 T çift simli yurt dışı cihazımı geçen sene temmuzda aldım 18 mayıs sim 1 kapandı sim 2 ye taktım imei attırmak için bootloader kilidini açmak gerekiyormuş, telefondaki işlemleri yaparken ek ayarlar- gliştirici seçenekleri- mi kilt açmaya tıklayınca sürekli hesap doğrulanamadı 1-2 dakika bekleyin tekrar deneyin uyarısı alıyorum şimdi bu uyarı geçici midir ya da neden verir sim 1 de mi takılı olmalıydı , eğer öyleyse sim 1 in hakkı doldu ne yapılması gerekir ?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
mi 9 T çift simli yurt dışı cihazımı geçen sene temmuzda aldım 18 mayıs sim 1 kapandı sim 2 ye taktım imei attırmak için bootloader kilidini açmak gerekiyormuş, telefondaki işlemleri yaparken ek ayarlar- gliştirici seçenekleri- mi kilt açmaya tıklayınca sürekli hesap doğrulanamadı 1-2 dakika bekleyin tekrar deneyin uyarısı alıyorum şimdi bu uyarı geçici midir ya da neden verir sim 1 de mi takılı olmalıydı , eğer öyleyse sim 1 in hakkı doldu ne yapılması gerekir ?
Ayarlardan mi hesabı bölümüne girin hesabınızdan çıkış yapın. Daha sonra tekrar geliştirici seçeneklerinden hesap ekle deyip oturumunuzu açın

eskizaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
umut aslan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
3
Sağolasın Muhammed hocam.