Sohbet Hes uygulaması ve Pil/Cpu performansınıza etkisi.

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
93
arkadaşlar.. tlf değişim esnasında.. istediğim veya beklediğim performansları göremeyince, yüklü programlar ve izinleri incelerken
maalesef.. ama MAALESEF KAMU YAZILIMLARININ bir spyware gibi çalıştığını gördüm

wlan dğeişim, bluetooth erişim, kişi listesi, kullandığım cihaz bilgisi, gps bilgisi, yüklü program listesi gibi akla gelmeyecek erişimlere sahib olduğunu ve aldığını gördüm.
herşey bir yana benim mobil ve wifi değişim hakkını sana kim verdi ? program yükleme ve inforsunda bu bilgileri gören okuyan oldumu ?

ayrıca.. hayat eve sığar gibi uygulama neden en yüksek pil tüketim değerine sahib ? ne halt ediyor o yazılım amacı ve kullanım şekli ne ? bende yüklü değil. ilk yüklediğimce şu kodu almak istedim alamayınca edevletin web sitesinde 18 lık kod aldım bitti. uygulamaya ihtiyacım kalmadı.. ne işe yaradığını da anlamadım zaten

sonuç olarak.. CİMER üzerinden, tlf üzerinde yaptığınız inceleme sonucu şikayet dilekçelerinizi edevlet web sayfası üzerinden ekran görüntüleri ile iletmenizi ve kamu yazılımlarında bu spyware mantığını ve cihazlarımızı neden ZOMBİ olarak kullanıldığına dair şikayet bildirmenizi öneriyorum ki ben yaptım ve konuyu sizler ile paylaşıyorum

Ekli dosyalar

• pil.jpg
    pil.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Konu başlığınız içeriğe uygun olarak düzenlenmiştir.

Üst Alt