Soru Herzaman açık ekran süresi hakkında?

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
arkadaşlar mi 11 lite aldım 1 ay önce. herzaman açık ekranı aktif ettiğimde sadece belirli bi süre ekran kapalı iken aktif oluyor,daha sonra gidiyor.benzer bi konu açılmış orada geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonunun ayarını değiştirme ile alakalı bi çözüm sunulmuş fakat mi 11 lite da böyle bir seçenek yok geliştirici seçeneklerinde.yada benim telefonda yok.bu konu ile alakalı bir bilgisi yada çözümü olan var mı? teşekkürler.

davinci58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali ihsan
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
güvenlik
Konular
1
Geliştirici seçeneklerde en altta varsayılan değerleri sıfırla ya üstüste sürekli bas o ayar açılır

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici seçeneklerde en altta varsayılan değerleri sıfırla ya üstüste sürekli bas o ayar açılır
o dediğin seçenek basılabilir yada tıklanabilir değil hocam.silik bi şekilde görünüyor.üst üste basıncada bişey olmuyor

0Kemal51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Onda da mı o hata var bizim mi 10 lite de var twrp yüklüyse xda da zıp dosyası var onu flash la seçenekler çıkıyor da onu da her güncelleme de yapmak lazım sıkıntı ya firma amoled ekran koyuyor her zaman açık ekran için onu alıyorsun onu da adam vermiyor tuhaf yani

davinci58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali ihsan
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
güvenlik
Konular
1
Varsayılan değerleri sıfırlaya üstüste seri bir şekilde bas 10 veya 15 defa ozaman çıkar

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Merhaba,

Geliştirici seçeneklerinde miui optimization kapatılırsa always on display/her zaman açık ekran 10 saniye süre sınırı kalkıyor ancak bu seferde programlara verilen izinlerde sorun oluyor. Örneğin whatsapp da isimler gözükmüyor gibi. Anladığım donanım olarak bu özellik var ancak f/p ürünü telefonlarda bu özelliği bilerek yazılım ile kapatıp engelliyorlar. Bakalım garantiyi bozmadan bu özelliği nasıl hakkıyla kullanacağız.

crazy199717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Crazy
Cihazım
mi5
Konular
12
Bu cihazın ekranını övüyorlardı ama zarar görür diye 10 saniyeye mi sınırlamışlar çok saçma 10 saniye olsa ne olur olmasa ne olur adı üstünde her zaman açık ekran.

alisemiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
semiz
Konular
6
Yokmu buna bir çözüm bulabilen

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Arkadaşlar bu model f/p ürünü, üst modellere ayrıcalık tanıyorum beraberinde fiyatı düşük bu modelde ghost screen riski de olmasın diye Xiaomi yazılım tarafında engellemiş. Çözülür büyük ihtimalle ancak bu sefer de garanti vs sorunları yaşarız gibi görünüyor.

Üst Alt