Herşeyi ile yeni Mi Wi-Fi Router

Mr Lei Jun yeni Mi Wifi Router cihazını özellikleri ve fiyat detayları ile tanıttı.

Yeni cihazın özellikleri ise; 802.11ac Wi-Fi, 6 TB boyutunda ki sektorünün lideri olacak bir boyut, bu boyut ile video, film, resim, müzik herşeyinizi saklayabilirsiniz. Ayrıca önemli özeliklerinden birisi ise uzaktan kontrol desteği ile ister tabletinizden istersenizde telefonunuz ile cihazını kontrol edebilir ve düzenleyebilirsiniz. Broadcom 4709C dual-core 1.4GHz işlemciye sahip. 

Fiyat ise

RMB 699 (1TB) and RMB 2999 (6TB)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Eskisi daha mı şıktı ne. :) Farkları hafıza dışında neler? :)

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Hocam içindeki harddisk ne marka? Ve hangi seri?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
benkimim' Alıntı:
Hocam içindeki harddisk ne marka? Ve hangi seri?

Toshiba ve Seagate olarak duyurulmuş. Bu yeni modelde, normal PC hardisklerinden değil. NVR, DVR gibi 24 saat açık ve devamlı aralıksız kayıt yapan cihazlar için üretilmiş özel modeller kullanmışlar.

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
Hiçde kullanışlı gibi durmuyor çok buyuk. Günümüz yeni modemler zaten harddiskleri tanıyıp dosya kaydedebilirler. Bunun onlardan ne farki var ki acaba? Tercih edilebilecek bir urun gibi durmuyor bana göre ama millet xiaomi diye kapışır bunu da :)

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Anladım hocam teşekkürler demek ki sunucu harddiski var içinde.peki bunun ilkinde arayüz çince di peki bunun ingilizce desteği var mı? @chatin_62

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
lyldz' Alıntı:
Hiçde kullanışlı gibi durmuyor çok buyuk. Günümüz yeni modemler zaten harddiskleri tanıyıp dosya kaydedebilirler. Bunun onlardan ne farki var ki acaba? Tercih edilebilecek bir urun gibi durmuyor bana göre ama millet xiaomi diye kapışır bunu da :)

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diskler kendi içinde. Ayrı değil. 
Zaten bunun eski modelinde tek disk vardı ve standart 3,5" boyutlu 1TB kapasiteye sahipti.
Ayrıca Mini modelinde disk yok. USB üzerinden bağlamak mümkün. Ancak USB disklerin ne kadar sağlıklı olduğu konusu tartışılır. Dahili disk gibi olamaz. Hele 24saat çalışan disklerin yerini hiçbir disk tutamaz. 
Bu cihaz üzerinde çalışan bir işletim sistemi var. Sadece router yada kablosuz AP görevi görmüyor. Torrent ve standart downloadlar yapılabiliyor. Yani siz linkleri verip çekip gidiyorsunuz. Akşam eve geldiğinizde herşeyi diskinizde buluyorsunuz. Uzaktan cihaza müdahale edebiliyor, yeni linkler ekleyebiliyorsunuz. Medya Server olarak kullanabiliyorsunuz. Her türlü cihazdan erişip üzerinde bulunan müzikleri çalabiliyor, videoları oynatabiliyor, resimleri görüntüleyebiliyorsunuz. File Server olarak kullanabiliyor, her türlü cihazdan ulaşabileceğiniz dosyalarınızı buradan açabiliyorsunuz. Aklıma gelmeyen daha birsürü özelliği de cabası. 

benkimim' Alıntı:
Anladım hocam teşekkürler demek ki sunucu harddiski var içinde.peki bunun ilkinde arayüz çince di peki bunun ingilizce desteği var mı? @chatin_62

Arayüzü hakkında bilgim yok hocam. Pek takip edemedim. Sadece üstünkörü baktım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
chatin_62' Alıntı:
Zaten bunun eski modelinde tek disk vardı ve standart 3,5" boyutlu 1TB kapasiteye sahipti.
Ayrıca Mini modelinde disk yok. USB üzerinden bağlamak mümkün. Ancak USB disklerin ne kadar sağlıklı olduğu konusu tartışılır. Dahili disk gibi olamaz. Hele 24saat çalışan disklerin yerini hiçbir disk tutamaz. 
Bu cihaz üzerinde çalışan bir işletim sistemi var. Sadece router yada kablosuz AP görevi görmüyor. Torrent ve standart downloadlar yapılabiliyor. Yani siz linkleri verip çekip gidiyorsunuz. Akşam eve geldiğinizde herşeyi diskinizde buluyorsunuz. Uzaktan cihaza müdahale edebiliyor, yeni linkler ekleyebiliyorsunuz. Medya Server olarak kullanabiliyorsunuz. Her türlü cihazdan erişip üzerinde bulunan müzikleri çalabiliyor, videoları oynatabiliyor, resimleri görüntüleyebiliyorsunuz. File Server olarak kullanabiliyor, her türlü cihazdan ulaşabileceğiniz dosyalarınızı buradan açabiliyorsunuz. Aklıma gelmeyen daha birsürü özelliği de cabası. 

Sonunda bu aletin ne işe yaradığını anladım galiba... Yani bu arkadaş kişisel sunucumuz olarak görev yapıyor, yazılımı da 24 saat sunucu başında oturup emirlerimizi yerine getiren maaşlı bir eleman işlevi görüyor. Umarım anlamışımdır?

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
cantara' Alıntı:
chatin_62' Alıntı:

Sonunda bu aletin ne işe yaradığını anladım galiba... Yani bu arkadaş kişisel sunucumuz olarak görev yapıyor, yazılımı da 24 saat sunucu başında oturup emirlerimizi yerine getiren maaşlı bir eleman işlevi görüyor. Umarım anlamışımdır?

Sende bendensin Emre hocam. :D

Üst Alt