- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Xiaomi Redmi 6
- Konular
- 7
Öncelikle herkese selamlar diyerek başlayayım. Foruma yeni üye oldum ve bu hafta içinde bir Mi4c cihazı aldım. Cihaz ile ilgili ve android ile ilgili kendimi geliştirmek için forumda takılmayı düşünüyorum. Şuanlık güncellemek ile uğraşıyorum cihazı. Sorunlar yaşıyorum forumdaki gönderileri okuyarak çözmeye çalışacağım. Son sürüme güncellemeyi denedim güncellemedi daha eskileri deniyorum şuan(V7.5.3.0). Updater ve recovery mod ile denedim. Ayrıca birde fastboot denememe rağmen cihazı okumadı. Bu konularda pek bilgim yok. Yeni yeni araştırarak öğreniyorum. O yüzden terimsel yazıyorum aklımda kalsın diye. Aslında hiç bir bilgim yok yani yanlış anlaşılmasın. Yardımlarınızı bekliyorum.
Edit: Update yerinden veya recovery moddan güncelleme hiç bir şekilde olmadı. MiFlash ile sorunu çözdüm. Eski MiFlash uygulamasına göre anlatımı forumda var ama ben o şekilde halledemedim, olmadı. Yeni MiFlash ile deneme yanılma yaparak sorunu çözdüm. Yapamayan varsa yardım edebilirim.
Tekrardan Edit: Telefon sonunda açıldı lakin bazı yerler İngilizce iken bazı yerler Çinçe. Ve klavyede çok acayip bir hal aldı tuşlu telefon gibi. Güzel bir deneyim oldu ama bu sorunu çözmem lazım
Help meeee
Edit: Update yerinden veya recovery moddan güncelleme hiç bir şekilde olmadı. MiFlash ile sorunu çözdüm. Eski MiFlash uygulamasına göre anlatımı forumda var ama ben o şekilde halledemedim, olmadı. Yeni MiFlash ile deneme yanılma yaparak sorunu çözdüm. Yapamayan varsa yardım edebilirim.
Tekrardan Edit: Telefon sonunda açıldı lakin bazı yerler İngilizce iken bazı yerler Çinçe. Ve klavyede çok acayip bir hal aldı tuşlu telefon gibi. Güzel bir deneyim oldu ama bu sorunu çözmem lazım
Son düzenleme: