Herkese Selamlar

oguzhanaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
7
Öncelikle herkese selamlar diyerek başlayayım. Foruma yeni üye oldum ve bu hafta içinde bir Mi4c cihazı aldım. Cihaz ile ilgili ve android ile ilgili kendimi geliştirmek için forumda takılmayı düşünüyorum. Şuanlık güncellemek ile uğraşıyorum cihazı. Sorunlar yaşıyorum forumdaki gönderileri okuyarak çözmeye çalışacağım. Son sürüme güncellemeyi denedim güncellemedi daha eskileri deniyorum şuan(V7.5.3.0). Updater ve recovery mod ile denedim. Ayrıca birde fastboot denememe rağmen cihazı okumadı. Bu konularda pek bilgim yok. Yeni yeni araştırarak öğreniyorum. O yüzden terimsel yazıyorum aklımda kalsın diye. Aslında hiç bir bilgim yok yani yanlış anlaşılmasın. Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit: Update yerinden veya recovery moddan güncelleme hiç bir şekilde olmadı. MiFlash ile sorunu çözdüm. Eski MiFlash uygulamasına göre anlatımı forumda var ama ben o şekilde halledemedim, olmadı. Yeni MiFlash ile deneme yanılma yaparak sorunu çözdüm. Yapamayan varsa yardım edebilirim.

Tekrardan Edit: Telefon sonunda açıldı lakin bazı yerler İngilizce iken bazı yerler Çinçe. Ve klavyede çok acayip bir hal aldı tuşlu telefon gibi. Güzel bir deneyim oldu ama bu sorunu çözmem lazım :D Help meeee

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hoşgeldiniz. Cihazınızın global romu olmadığı için en basit olarak multirom yüklemeniz gerekiyor. Bu da çok basit. Önce Sıkça Sorulan Sorular konusuna bir göz atın. Sonra Xiaomi.eu sitesinden haftalık romlar konusuna girip verilen linklerden twrp ve rom dosyalarını indirin. Twrp yükleyip Wipe işlemlerini yaptıktan sonra romu yükleyin.
Basit anlatım bu. Ayrıntılı anlatımlara forumdaki videolu rehberlerden ulaşabilirsiniz. Yöntemler aynı olduğu için sadece sizin cihazın dosyalarını kullanarak diğer cihazların videolu rehberlerini de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oguzhanaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zenex saolsun çok yardımcı oldu. Sorunu çözdüm. Teşekkürler yine de :)

Üst Alt