Sohbet Herkese merhabalar arkadaşlar.

• Konbuyu başlatan ZAG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 1K

ZAG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Günkut
Cihazım
mi a1
Konular
3
Öncelikle herkese merhabalar, iyi sohbetler .

mi A1 cihaz almayı düşünüyorum ama açıkçası xiaomi cihazlara biraz yabancıyım yada yeni keşfettim diyelim. Elbetteki kafamda pek çok soru var cihaz ve özellikleri ve marka hakkında. Yaklaşık bir aydan beri internet üzerinden inceliyorum özelliklerini, videolarını kullanıcı yorumlarını vs ama bir şey dikkatimi çekiyor kimse hemen hiçbir platformda çift hatlı kullanım ve ikinci alan kullanımı hakkında bilgi vermemiş. Yani aslında buraya geliş amacımda öncelikli olarak bu çift hat ve ikinci alan kullanımı hakkında bilgi almak.

Şu aşağıdaki konularda yardımcı olabilecek cihaz kullanıcısı arkadaşlar varsa çok hora geçer arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler

-Mi A1 veya genel olarak Xiaomi telefonların çift hat ve ikinci alan kullanımı hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

-çift sim kart aynı anda aktif oluyor mu ?
*yani A hattım aktifken B hattım arandıgında ulaşılabiliyormuyum ?
*A hattım aktifken B hattıma gelen mesajlar görünüyor mu ?
*A hattım aktifken B hattıma gelen whatsapp msjları görünür mü ?

-ikinci alan nasıl kullanılıyor ?
*istenilen kadar uygulama yüklenebiliyor mu, yoksa 1gb-2gb gibi bir sınırı var mı ?
*ikinci alana sadece uygulama mı yüklenebiliyor yoksa sms, foto, video vs gibi verileride yükleyebiliyormuyum ?
*ikinci alana kurduğum bir uygulamanın (örn. facebook, instagram vs) bildirimleri ikinci alana girince mi geliyor yoksa her an bildirimler görünüyor mu ?

-ikinci alan olmadan da bir uygulamayı kopyalayarak aynı anda iki hesaba giriş yapılabiliyor diye okudum bu doğru mu ? yoksa burda ikinci alan mı kast ediliyor ?

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Öncelikle eğer mi ye geçersen çok doğru bir karar vermiş olursun yada pişman olmazsın diyeyyim sorularına gelince şöyle söyliyim 1.hatta nette gezerken 2.hatta aramada gelir mesajda gelir hatta ve hatta 2 ye bildirim bile gelir diğer konu ise uygulamaları cift yapabilmen için zaten çift hat takman lazım diye biliyorum (bir ara bende denedim ) o konuda sıkıntısız dert edilecek bir durum yok bana kalırsa selametle hocam

ZAG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Günkut
Cihazım
mi a1
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle eğer mi ye geçersen çok doğru bir karar vermiş olursun yada pişman olmazsın diyeyyim sorularına gelince şöyle söyliyim 1.hatta nette gezerken 2.hatta aramada gelir mesajda gelir hatta ve hatta 2 ye bildirim bile gelir diğer konu ise uygulamaları cift yapabilmen için zaten çift hat takman lazım diye biliyorum (bir ara bende denedim ) o konuda sıkıntısız dert edilecek bir durum yok bana kalırsa selametle hocam
Teşekkürler, cevap gelene kadar sabredemedim gittim cihazı aldım zaten artık bende mi'liyim bakalım herkesin anlattığı kadar iyimi performans olarak

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Saf Androidli mi a1 de ikinci alan yoktur . Çift hat kullanımı nasıl bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: ZAG

ZAG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Günkut
Cihazım
mi a1
Konular
3

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
ikinci alan yokmu bak buna cidden üzüldüm işte ençok ilgimi çeken özelliği buydu
Xiaomi nin, Mi A1 dışındaki tüm telefonlarında ikinci alan özelliği mevcuttur. A1 modeli google ortak olarak piyasaya sunulmuş ve android one ciihazıdır.

• Beğen
Tepkiler: ZAG

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Miui arayüzü olan telefonlarda tek var ikinci alan :)
Siz Xiaominin tek ikinci alanı olmayan telefonunu almışsınız hocam :)))

ZAG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Günkut
Cihazım
mi a1
Konular
3
Miui arayüzü olan telefonlarda tek var ikinci alan :)
Siz Xiaominin tek ikinci alanı olmayan telefonunu almışsınız hocam :)))

sorma hocam körün taşı gibi bana denk geldi hatam tüm cihazlarını detaylıca inceleyip alacağım telefonu nasılsa buda aynıdır diyerek sadece teknik özelliklerine bakarak almak oldu ;(

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
sorma hocam körün taşı gibi bana denk geldi hatam tüm cihazlarını detaylıca inceleyip alacağım telefonu nasılsa buda aynıdır diyerek sadece teknik özelliklerine bakarak almak oldu ;(
kardeş bi araştır bildiğim kadarıyla miui kurulur ama garanti olayı karışık

ZAG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Günkut
Cihazım
mi a1
Konular
3