Herkese Merhaba

Hsynskr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xaomi Redmi
Konular
1
Arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 2aydır naçizane 4a sahibiyim KVK garantili olarak A101 den aldım. Telefonda söyle bir problem var hattım Türk telekom ve Aksaray merkezde yaşıyorum telefon ile 4.5G ye hiç bağlanamıyorum hatta 3g de bile problem mobil veri açıkken bir müddet sonra çekmiyor. Sürekli mobil beri kopuyor Hattı başka telefonda denediğim ise hem 3g hem de 4.5G sorunsuz sizce cihazı garantiye yollamalayım. Yoksa bazı forum sitelerinde xaominin bazı bantları desteklemediği falan söyleniyordu sizde durum nasıl acaba

ssleqendss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
10
Türk Telekom kullanan herkes bu sorundan muzdarip herhalde, mi 6 kullanıyorum ve sürekli h+, 4g nadiren görüyorum.

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 2aydır naçizane 4a sahibiyim KVK garantili olarak A101 den aldım. Telefonda söyle bir problem var hattım Türk telekom ve Aksaray merkezde yaşıyorum telefon ile 4.5G ye hiç bağlanamıyorum hatta 3g de bile problem mobil veri açıkken bir müddet sonra çekmiyor. Sürekli mobil beri kopuyor Hattı başka telefonda denediğim ise hem 3g hem de 4.5G sorunsuz sizce cihazı garantiye yollamalayım. Yoksa bazı forum sitelerinde xaominin bazı bantları desteklemediği falan söyleniyordu sizde durum nasıl acaba
Hocam operatorunuzden kaynakli.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hattınız başka telefonda sorunsuz çalışıyorsa, o zaman servise göndermelisiniz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Hsynskr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xaomi Redmi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hatta şuan foruma girebilmek için mobil veri açık olmasına rağmen yine H ye düşmüş bağlantı kopmuş biraz uğrasınca uçak moduna alıp tekrar eski haline getiriyorum İnternet geliyor enteresan

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37

Hocam bence de hattinla değil mevkiine dayalı bir problem bende Ümraniye de ikamet ediyorum ekranda köşede LTE hiç eksik olmuyor sen telden ayarlarını sağlam yaptıysan geriye mevkii kalıyor hemen mail at telekoma gelip güçlendirirler olmadı selametle
[doublepost=1516137957,1516137855][/doublepost]
Hocam bence de hattinla değil mevkiine dayalı bir problem bende Ümraniye de ikamet ediyorum ekranda köşede LTE hiç eksik olmuyor sen telden ayarlarını sağlam yaptıysan geriye mevkii kalıyor hemen mail at telekoma gelip güçlendirirler olmadı selametle

Hee bu arada kusura bakma hocam unuttum aramıza hoşgeldin miui candır mi canan tekrar selametle

Hsynskr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xaomi Redmi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
[doublepost=1516137957,1516137855][/doublepost]

Hee bu arada kusura bakma hocam unuttum aramıza hoşgeldin miui candır mi canan tekrar selametle

Üst Alt