Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımHerkes güncelleme alıyor biz hala taş devri!
Merhaba, bu konu hakkında forumda büyük bir konu açıldı. Güncellemeler maalesef herkese aynı anda pat diye gelmiyor. Otadan ellerinden geldiği kadar hızlı dağıtıyorlar.
Sizdede bir sorun olmaz. Miui 11 geldiği zaman bulunduğunuz sürümden geçebilirsiniz.
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere MIUI11 2. ETABI dağıtılmaya başlandı cihazları kontrol eden varmı güncellemeyi alan ? Burada paylaşırsanız sevinirim MIUI 11 Phase 2 (4-12 November) Mi 9 Geldi Redmi K20 Pro/ Redmi 9T Pro Geldi Mi 9 Lite Geldi Mi MIX 2 Mi MIX Mi 6 Mi Note 3 Mi Note 2 Mi Max 2 Mi...
Merhaba, bu konu hakkında forumda büyük bir konu açıldı. Güncellemeler maalesef herkese aynı anda pat diye gelmiyor. Otadan ellerinden geldiği kadar hızlı dağıtıyorlar.
Sizdede bir sorun olmaz. Miui 11 geldiği zaman bulunduğunuz sürümden geçebilirsiniz.
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere MIUI11 2. ETABI dağıtılmaya başlandı cihazları kontrol eden varmı güncellemeyi alan ? Burada paylaşırsanız sevinirim MIUI 11 Phase 2 (4-12 November) Mi 9 Geldi Redmi K20 Pro/ Redmi 9T Pro Geldi Mi 9 Lite Geldi Mi MIX 2 Mi MIX Mi 6 Mi Note 3 Mi Note 2 Mi Max 2 Mi...
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10.3.12 sürümü hocam. Meksiya yapınca gelen sürüm.
Himm. Onu çoktan yaptık biz sadece rakamlar arttı hocam. Bilgi için teşekkürler. Asıl MIUI 11 geleydi iyiydi. "Mi Pilot MIUI Tester" diye birşey çıkarmışlar. Uğraşıp duruyor kaç gündür millet.
Not: Bu arada yukarıdaki yorumları okudum. Bizim millet yine enteresanlığını ortaya koymuş. Elin oğulları yapıyor mereti veriyor elimize. Kimisi "xiaomi çok berbat!", kimisi babasının firması gibi "dokunmayın şabanıma" triplerinde.
Arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez. Firmanın cihazları parasına göre fena değil ki herkes almış ve bu forumda. Yazılım konusunda sıkıntı olduğu aşikar. Ve güncellemeler dağıtılana kadar verilen güncelleme tarihleri ile ilgili bilgiler konusunda kimse şu an olduğu kadar kahin(!) değildi. Madem biliyordunuz beta test tarihi olduğunu, baştan söyleseydiniz. Yok sen bilmiyorsun, sen araştırmamışsın, ben çok iyi biliyorum... Uzatmayın bu işi, adamlar güzel gol attı. Bekleyelim bütün forumdaşlar olarak AİLE gibi.