Sohbet Herhangi Bir Marka Telefon İthalatı

muhammdhrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Harun
Cihazım
Xioami Mİ 8
Konular
12
Arkadaşlar Hepinize Merhabalar. Ben internetten gittigidiyor hepsiburada vs gibi sitelerde Ufak çaplı bi telefon satmayı planlıyorum. Size sorularım;
Resmi Olarak ithalat nasıl yapılır ?
Ornek vericek olursak Cihazım Xioami Mi 8 Cihazımın imeisi "ithalat yoluyla kaydedilen imei" Olarak Görüküyor Bu telefon satan firmalar imei işini nasıl yapıyorlar ?
Ve Diyelim Xioami cihaz satıcaz biz bunu Yuan Olarakmı Dolar Olarakmı alıcaz ?
Karı Ne kadar olur ne kadar sermaye koymamız lazım ?
Ve garanti için Delta Kvk Ritzy Gibi Firmalarla Anlaşma yapmak için cihaz başımı ücret vermemiz lazım ? Ne kadar ?
Eğer bu işle Uğraşmış Veya uğraşmışsanız yardımcı olursanız memnun olurum.

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Bence ufak çaplı işler için riskli çünkü garanti iade veya ürün değişim raporu çıkarırsa o iş biraz yaş olur ufak sermaye için gibi party~~

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Kusura bakmayın ama böyle forumlardan, oradan buradan bilgi alarak ithalat yapılmaz. Çünkü buradan yazılabilecek şeylerle bu iş yapılmaz. Bu, bir hastalık nasıl teşhis edilip tedavi edilir diye sormakla aynı şey.

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Arkadaşlar Hepinize Merhabalar. Ben internetten gittigidiyor hepsiburada vs gibi sitelerde Ufak çaplı bi telefon satmayı planlıyorum. Size sorularım;
Resmi Olarak ithalat nasıl yapılır ?
Ornek vericek olursak Cihazım Xioami Mi 8 Cihazımın imeisi "ithalat yoluyla kaydedilen imei" Olarak Görüküyor Bu telefon satan firmalar imei işini nasıl yapıyorlar ?
Ve Diyelim Xioami cihaz satıcaz biz bunu Yuan Olarakmı Dolar Olarakmı alıcaz ?
Karı Ne kadar olur ne kadar sermaye koymamız lazım ?
Ve garanti için Delta Kvk Ritzy Gibi Firmalarla Anlaşma yapmak için cihaz başımı ücret vermemiz lazım ? Ne kadar ?
Eğer bu işle Uğraşmış Veya uğraşmışsanız yardımcı olursanız memnun olurum.

Bunun için profesyonel olarak ithalat ve ihracat konusunda danışmanlık veren firmalar var.
Bulunduğunuz yerdeki şirketleri veya İnternet üzerinden arayarak farklı şirketlerin iletişim bilgilerine erişebilirsiniz.
Forumlar üzerinden yatırım tavsiyeleri almaya çalışmayın elinizdeki sermaye yanlış yönlendirmeler sonucu zarar uğrayabilir.
Başarılar dilerim.

muhammdhrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Harun
Cihazım
Xioami Mİ 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın ama böyle forumlardan, oradan buradan bilgi alarak ithalat yapılmaz. Çünkü buradan yazılabilecek şeylerle bu iş yapılmaz. Bu, bir hastalık nasıl teşhis edilip tedavi edilir diye sormakla aynı şey.
Haklısınız ama amacım sadece bilgi almak Kesin yapmayı planlamıyorum .

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Elden satış yaparsa olabilir.
İthalat izni olmadan cihaz getirip yurda sokması ve elbetteki satması mümkün değildir. Kaçak getirirse getirip satar orası ayrı. Ancak bunun da hapse ve çok yüksek para cezalarına varan yaptırımlarını gözardı etmemek gerekmektedir.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
İthalat izni olmadan cihaz getirip yurda sokması ve elbetteki satması mümkün değildir. Kaçak getirirse getirip satar orası ayrı. Ancak bunun da hapse ve çok yüksek para cezalarına varan yaptırımlarını gözardı etmemek gerekmektedir.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yasal olarak getirince çok sıkıntı bence vergiler oluyor ya ondan. Yasa dışı getirebilir ama riskleri var elbet

Üst Alt