Yardım her zaman açık ekranda parlama sorunu

hisamzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
5
Cihazım xiaomi 11t her zaman açık ekranda, çok sık olarak ekranın alt kısmında parlama oluyor. bu parlama videolarda oyunlarda da oluyor full siyah olduğu zaman görülüyor sadece.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cihazım xiaomi 11t her zaman açık ekranda, çok sık olarak ekranın alt kısmında parlama oluyor. bu parlama videolarda oyunlarda da oluyor full siyah olduğu zaman görülüyor sadece.

Genelde güncelleme ile çözülen sorunlar bunlar. Bazı kernellerde bu sorunu bende yaşıyorum.

hisamzengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde güncelleme ile çözülen sorunlar bunlar. Bazı kernellerde bu sorunu bende yaşıyorum.
reis bir kaç sorun daha var ayrı konu açmaya üşendim ama. 13 güncellemesi var fakat yapmadım bilmiyorum yapsam mı? Mesela ekran kaydında sistem seslerini almıyor. müzik dinlerken başka bir video oynatınca sesler karışıyor eski telefonumda böyle bişe yoktu rn7 kullanıyodum

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
reis bir kaç sorun daha var ayrı konu açmaya üşendim ama. 13 güncellemesi var fakat yapmadım bilmiyorum yapsam mı? Mesela ekran kaydında sistem seslerini almıyor. müzik dinlerken başka bir video oynatınca sesler karışıyor eski telefonumda böyle bişe yoktu rn7 kullanıyodum

Güncellemeler ile yaşadığınız hatalar gidebilir veya yeni hatalarda eklenebilir ancak ben güncelleme yapmanızı tavsiye ederim.

Üst Alt