Yardım Her zaman açık ekran sürekli açık kalma özelliği yok

Rcpuy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rcpuy
Cihazım
Resmi note 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İn 12.0.4
Telefon Modeli
Redmi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Daha yeni Redmi not 10 aldım. Her zaman açık ekran sadece dokunduktan sonra 10 saniye açık kalıyor. Sürekli açık kalma seçeneği yok ne yapabilirim?

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Daha yeni Redmi not 10 aldım. Her zaman açık ekran sadece dokunduktan sonra 10 saniye açık kalıyor. Sürekli açık kalma seçeneği yok ne yapabilirim?
Custom rom yüklerseniz sürekli açık ekran olur yani eu stabil veya eu beta rom

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Geliştirici ayarlarından Miui optimizasyonu kapatırsanız Sürekli açık olarak ayarlayabilirsiniz. Ancak Mi serisinde ki gibi Üst Sınıf Panel kullanılmadığı için tavsiye etmiyorum hem pilden olursunuz hem ekrandan ( ghost screen olabilir)

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Eu ? Tr var global bi de ru var hangisi?
TR ve RU dedikleriniz stok romlar. Xiaomi'nin kendi yayınladığı tonlardan ikisi. EU rom ise bir custom romdur. Bootloader kilidini açarak (garanti dışı bırakır cihazı) uygun yöntem ile kurmanız gereken bir romdur.

Konuya geri dönecek olursak zaten kısa süreli olması emin olun sizin yararınıza. Amoled ekranlarsa hayalet ekran olmuyor, amoled yanığı oluyor. Hayalet ekranı çözen yöntemler var ancak amoled yanığı kalıcı bir olay. En iyisi bu hâliyle kullanmanız.

Oyla:

Rcpuy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rcpuy
Cihazım
Resmi note 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici ayarlarından Miui optimizasyonu kapatırsanız Sürekli açık olarak ayarlayabilirsiniz. Ancak Mi serisinde ki gibi Üst Sınıf Panel kullanılmadığı için tavsiye etmiyorum hem pilden olursunuz hem ekrandan ( ghost screen olabilir)

Olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TR ve RU dedikleriniz stok romlar. Xiaomi'nin kendi yayınladığı tonlardan ikisi. EU rom ise bir custom romdur. Bootloader kilidini açarak (garanti dışı bırakır cihazı) uygun yöntem ile kurmanız gereken bir romdur.

Konuya geri dönecek olursak zaten kısa süreli olması emin olun sizin yararınıza. Amoled ekranlarsa hayalet ekran olmuyor, amoled yanığı oluyor. Hayalet ekranı çözen yöntemler var ancak amoled yanığı kalıcı bir olay. En iyisi bu hâliyle kullanmanız.
Aslında olsa güzel olurdu neyse. Teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt