Yardım Her Zaman Açık Ekran Aktif Etme

EMRCNYL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.5
Telefon Modeli
POCO X3 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Forumda Yeniyim Yanlışım Olursa Affedin Lütfen, İlk Defa Xiaomi Marka Cihaz Aldım, Cihazım POCO X3 Pro 8 GB RAM 256 GB Hafıza Olanı, Cihaz Global Versiyondur.

IPS LCD Ekranı Olduğu İçin Her Zaman Açık Ekran Yok, Fakat Root Veya Herhangi Bir Konuda Bilgim Olmadığı İçin, Başka Bir Yolla Aktif Etmenin Yolu Var Mıdır ?

Süper Duvar Kağıtlarını Kullanıyorum, Fakat Her Zaman Açık Ekran İle Çok Daha Güzel Ve Bütün Duruyor, Lütfen Yardımcı Olur Musunuz ?

SmaLLTime

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Galerici
Konular
5
Ayarlar Arama Yerine Kilit Ekranı Yazın Orda Ekran Süresi Çıkar Örnek 10 Saniye 15 Saniye Siz Asla Yapacaksınız Ekranınız Hep Açık Kalacak Yanlız Şarjz Tüketimi Fazla Olur

Oyla:

antonow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mertergeç
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
Ayarlar Arama Yerine Kilit Ekranı Yazın Orda Ekran Süresi Çıkar Örnek 10 Saniye 15 Saniye Siz Asla Yapacaksınız Ekranınız Hep Açık Kalacak Yanlız Şarjz Tüketimi Fazla Olur
Yalnız arkadaş telefonu kilitledikten sonra ki her zaman açık ekran olayından bahsetmiş. O konu ile ilgili birşey vardı ama hatırlayamadım.Bilen arkadaşlar cevaplar birazdan.

Oyla:

SmaLLTime

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
Galerici
Konular
5
Yalnız arkadaş telefonu kilitledikten sonra ki her zaman açık ekran olayından bahsetmiş. O konu ile ilgili birşey vardı ama hatırlayamadım.Bilen arkadaşlar cevaplar birazdan.
Öyle Bişey Olacağını Sanmıyorum Hiç Bir Telefonda Böyle Bişey İle Ne Karşılaştım Ne Duydum Model Marka Farketmeksizin Umarım Dediğiniz Gibi Bilen Biri Çıkıp Arkadaşa Yardımcı Olur

Oyla:

EMRCNYL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Ama Bu İşlem Her Zaman Açık Ekranı Aktif Etmiyor 1 Dakika Hareketsizlikten Sonra Yazıyordu Asla Yaptım, Ama Değişen Birşey Olmadı

Oyla:

sanatsal061

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Kullandığınız telefon IPS ekran amoled olsaydı her zaman açık ekran(aod) aktif olurdu ama IPS ekran kullanıyorsunuz.

Oyla:

EMRCNYL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız telefon IPS ekran amoled olsaydı her zaman açık ekran(aod) aktif olurdu ama IPS ekran kullanıyorsunuz.
Bunun Farkındayım Yorumunuz İçin Ayrıca Teşekkürler Fakat Bende Bunu Aktif Etmenin Bir Yolu Var Mı Onu Arıyorum

Oyla:
Üst Alt