Sohbet Her Yıl Dedikleri Gerçekleşen Azerbaycanlı Şamanın 2022 Kehanetleri

turkans

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turkan
Cihazım
mi10
Konular
16
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama burası daha uygun galiba.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

2019 yılından beri takip ediyorum Azerbaycanlı Şaman kahinin kehanetlerini. Her yıl dediklerinin neredeyse hepsi gerçekleşiyor. İlahi bir güç mü yoksa şamanlardaki özel yetenek mi bilmiyorum. Azeri Şamanın 2022 kehanetleri paylaşılmış benimde burada ilk konum bu olsun sizlere tavsiyem J

Daha önce koronavirüsü bilmişti. bu yıl depremleri nerelerde olacağını,orman yangınlarına kadar hatta siyasi olaylara bile bilmişti. Bakalım bu yıl kehanetleri gerçekleşekmi? Peki sizler bu kehanetler hakkında neler düşünüyorsunuz?

sertokus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0,1
Cihazım
Mi 5s
Konular
13
Artık kehanet işinin sırrı çözüldü. 1000 lerce şey söylüyorsun. İçinde 3 ü 5 i doğru çıkıyor. Sonra kahin oluyorsun.

webnettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgi işlem uzmanı
Konular
9
"Deki, Allah'tan başka, yerde ve gökte hiç kimse gaybı bilmez" (en-Neml, 27/65).

Bunun içindir ki, kâhinlerin gaybı bildiklerini iddia etmeleri şirk olduğu gibi, onların bu iddialarını doğrulamak da Allah'ın indirdiği apaçık âyetleri inkâr olur.

Rasûlüllah (s.a.s): "Kim bir kâhine gider de dediklerini tasdik ederse, şüphesiz Muhammed'e indirilmiş olanı inkar etmiş olur" (Ebû Dâvud, Tıb, 21).

turkans

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turkan
Cihazım
mi10
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık kehanet işinin sırrı çözüldü. 1000 lerce şey söylüyorsun. İçinde 3 ü 5 i doğru çıkıyor. Sonra kahin oluyorsun.
işte işin garip tarafı bunda 15-20 kehanet veriliyor 1 2 sinde sapma oluyor. bu son 2022de 29 kehanet vermiş gerçi ama bilmiyorum. garip yani bana ilginç geldi

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Herkes Youtuber olmak zorunda mı yahu... Tamam video çek de kendine çek Bakmış kardeş biz de Bakmak zorunda mıyız? Madem baktıracaksın o diksiyonu bir düzelt bari, en azından kelimeler nasıl telaffuz edilir onu öğren. Türkçe öğretmeninin kalemi kırılasıca bu youtuber videosunu ciddi ciddi izleyen oldu mu acaba... O sese, diksiyona 30 saniye tahammül edebildim.

Üst Alt