Haber Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Nisan Ayı Tavsiyeleri

Bu ay bizi alt taraflarda kalabalık bir liste bekliyor olacak. Ama üst fiyat bantlarına çıktığımız zaman ise aynı bereketin olmadığını göreceğiz. Bu durum tercih yapmada işimizi kolaylaştırsada isteklerimize cevap verme, seçenek yaratma konusunda elimizi bağlayan bir durum. Neyse lafı fazla uzatmadan Nisan ayı tavsiye yazımıza geçelim. 1000TL Altı Telefonlar • Vestel Venus V3 5580 ₺640 […]

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Çok faydalı bir yazı.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Bu ay bizi alt taraflarda kalabalık bir liste bekliyor olacak. Ama üst fiyat bantlarına çıktığımız zaman ise aynı bereketin olmadığını göreceğiz. Bu durum tercih yapmada işimizi kolaylaştırsada isteklerimize cevap verme, seçenek yaratma konusunda elimizi bağlayan bir durum. Neyse lafı fazla uzatmadan Nisan ayı tavsiye yazımıza geçelim. 1000TL Altı Telefonlar • Vestel Venus V3 5580 ₺640 […]

Hocam sizi esefle kınıyorum hic kusuruma bakmayın bir mi sevdalisi olarak listede mix'i gorememek içimi acıttı nasıl atladiniz listeye lütfen ekleyin selametle hocam

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizi esefle kınıyorum hic kusuruma bakmayın bir mi sevdalisi olarak listede mix'i gorememek içimi acıttı nasıl atladiniz listeye lütfen ekleyin selametle hocam
Xiaomi Mi Mix 2 listeye ilk defa koymadığım bir cihaz değil hiçbir zaman listeye giremedi. Çünkü kendisi önerdiğim bir cihaz değil. O yüzden kendisi hiç yer almadı. Xiaomi Mi Mix 2S 'i görelim belki o girer listeye ama ondan da pek ümitli değilim çünkü benim için hayal kırıklığı yaratan bir ürün oldu.

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Sizin hTC U11'in kamerasından pek bi haberiniz yok sanırım.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Xiaomi Mi Mix 2 listeye ilk defa koymadığım bir cihaz değil hiçbir zaman listeye giremedi. Çünkü kendisi önerdiğim bir cihaz değil. O yüzden kendisi hiç yer almadı. Xiaomi Mi Mix 2S 'i görelim belki o girer listeye ama ondan da pek ümitli değilim çünkü benim için hayal kırıklığı yaratan bir ürün oldu.

Ee o hâlde platonik bir mix sevdalisi olarak bu aşki kalbine mi göm diyorsun hocam yaramaz mı telefon verilmezmi o para ne yapalım selametle hocam

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin hTC U11'in kamerasından pek bi haberiniz yok sanırım.
Aslında iyi olduğu için orda değil Sony Xperia XZ1 ve Nokia 8 gibi rakipleri kamera olarak beklenileni veremediği için o konumda. Ne yazık ki segmentindeki cihazların kısırlığından kaynaklanan bir mevkisi var :/ Bende pek bir yadırgadım oraya yazar iken ama şartlar ve benim algım buna kanaat getirdi.

Ayrıca belirtmek isterim üslubunuz biraz kırıcı bir şekilde daha yapıcı yorumlar yapmanız dileğiyle saygılarımla.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
oneplus 5t kullanmak istiyorum aslında ama bir türlü karar veremedim

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Aslında iyi olduğu için orda değil Sony Xperia XZ1 ve Nokia 8 gibi rakipleri kamera olarak beklenileni veremediği için o konumda. Ne yazık ki segmentindeki cihazların kısırlığından kaynaklanan bir mevkisi var :/ Bende pek bir yadırgadım oraya yazar iken ama şartlar ve benim algım buna kanaat getirdi.

Ayrıca belirtmek isterim üslubunuz biraz kırıcı bir şekilde daha yapıcı yorumlar yapmanız dileğiyle saygılarımla.
Kırıcı olmak istemem tabi ki, cihazdan biraz habersiz gibi olduğunuzu düşüyorum, liste onu gösteriyor. Ayrıca onlar kötü diye U11'in iyi olması da ilginç bi yorum olmuş. Android in en iyisi devrim yaptı ama pazar durumu karışık.

samederdeger

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
POCO F6
Konular
5
hocam batarya kısmında mi note 3 mi6 dan daha ileride bence.sırası değiştirilmeli gibi :)

Üst Alt