Haber Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2017 Kasım Ayı Tavsiyeleri

Gelecek ay birinci yılını dolduracağımız telefon tavsiyeleri aylık yazısına hoş geldiniz. Bu ay telefonlar açısından oldukça bereketli bir ay diyebiliriz. Artık orta kıvam bir paraya geçen senin amiral gemileri ve günümüzün fiyat performans amiral gemilerini alabilir durumdayız. En çok tercih edilen “1000-1500TL” segmentinin tamamen bir markanın hakimiyetine girdiğine üzülüyor ve “1000TL” altında ise iş gören …

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Çok güzel bir yazı olmuş. Keyifle okudum. Hali hazırda MI4 kullanıcısı olarak yeni telefona geçmeyi düşünüyorum yıl başında. Dual camera'lı fotoğtaf kalitesi iyi olan bir telefon alma niyetim var. Telefonda bokeh efektli, net alan derinlikli fotoğraflar çekebilme düşüncesi oldukça tatmin edici. Dual camera'lı xiaomi telefonları listeleyebileceğim bir yer var mıdır?

MI4'ten sonra MI6 ilaç gibi gelecektir ancak fiyatı 2000'lere dayanmış durumda. Xiaomi'nin "fiyat-performans" olayını biraz aşmış gibi sanki. Ondan dolayı MI A1'e göz gezdirdim. O da oldukça hoşuma gitti ancak geçmişte yaşadığım Nexus tecrübemden dolayı pure android'e de biraz mesafeli yaklaşıyorum. Hem de artık neredeyse 3 yıldır kullanmış olduğum MI4'ümde MIUI arayüzüne alışmış durumdayım.

Değerlendirmelerinizi, önerilerinizi merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam orda oneplus 3t 1999 tl yazılıyor?

Üst Alt