Sohbet Her 10 konudan 3ü

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Netflix problemi arkadaşlar, buna genel bi başlık falan açın ya da siteyi açarken artık ilk karşılama metni apkpure bağlantısı olsun, bu ne böyle.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Siteye üye olup hemen konu açmanın ortaya çıkardığı bir durum bu. Arama yapılsa böyle kirlilikler ortadan kalkacaktır. Araştırmıyoruz maalesef.

Bvrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Yeni üyeye 20mesaj sonrası konu açma yetkisi verilse güzel olur. Her mesaj arasına da 1dakika süre sınırı.
Al sana bitti gitti.
Her şeyi de ben mi yapayimhaha--
Geçmişte forum yöneticiliği yaptığımdan biliyorum, böyle sorunlar forumların vazgeçilmezidir. nod~~ Çözüm yolu olarak ise genelde bu fikir orataya atılır fakat yönetici arkadaşlar da bilirler ki bu dediğinizi uygulamaya geçirirseler gereksiz post kasımı artıcaktır. Yeni üyeler mesaj engelini aşabilmek için önüne gelen konuya mesaj atacaklardır.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Geçmişte forum yöneticiliği yaptığımdan biliyorum, böyle sorunlar forumların vazgeçilmezidir. nod~~ Çözüm yolu olarak ise genelde bu fikir orataya atılır fakat yönetici arkadaşlar da bilirler ki bu dediğinizi uygulamaya geçirirseler gereksiz post kasımı artıcaktır. Yeni üyeler mesaj engelini aşabilmek için önüne gelen konuya mesaj atacaklardır.
Her mesaj arasına 1dk süre konulursa kimse post kasma ile uğraşmaz, araştırmaya başlar. Asıl mesele forum hiti düşer. Bundan dolayı bu dediğim hiç bir zaman uygulanmaz. Böyle konular açılır, böyle arkadaşlar veryansın eder, benim gibi çok bilmisin biri gelir yazar.böyle sürer gider bu iş.:P

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitenin üstüne küçük ama belli bir link koysunlar Netflix sorunu yaşayanlar diye oldu bitti, ona rağmen açılırsa yapacak bir şey yok.

Bvrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Sitenin üstüne küçük ama belli bir link koysunlar Netflix sorunu yaşayanlar diye oldu bitti, ona rağmen açılırsa yapacak bir şey yok.
Olabilir, yeni mesajlar-yeni konular-en çok.. barında sabit konular gibi bir bölüm olabilir çok rastlanan sorunlar vs. sabitlenir, forumun ana ekranında gözüküyor olmuş olur. Türevi şeyler denenebilir.

Üst Alt