Hepsiburadadan mi5 mi mi5 prime mi ?

huseyin53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
LG L80
Konular
3
Başlıkta da dediğim gibi siyah olan mi5 1350tl ine siyah mi5 prime 1400 tl aradaki 50 tl vermeye deger mi

Not normal mi5 saticisi hepsiburada primenin saticisi turuncumagza

Primeyi alsam global rom olur degil mi ?

Berke

Mi5 32GB White - Mi4C 32GB Black - 4X 32GB Black
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
11T Pro
Meslek
-
Konular
6
Mi5 Prime alın kesinlikle 50tl farkı vermenize değer satıcı konusuna gelirsek hepsiburada'da delta servis garantili olması gerek turuncumağaza'da mys iletişim olması lazım yani ikiside ithalatçı garantili aynı şeyin laciverti hizmet olarak.

huseyin53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
LG L80
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazilim olarak mi5 e olan herşey prime yede olur mu ?

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
İkisi arasında 32 GB hafıza farkı var ki bu hiç küçümsenecek bir alan değil. Ayrıca işlemci hızı olarak birisi 1,7 diğeri 2,1 di sanırım tam hatırlamıyorum. Ben prime kullanıyorum başta o hafıza bana çok çok yeter diyordum ama şimdi keşke Pro alsaydım diyorum. İkisi arasında kullanım olarak hiçbir fark yok. Aynı programları tabiki yükleyebilirsin.

Eğer Global rom takıntın yoksa .eu rom yükleyip kullanırım diyorsan ki çoğu kişi global rom desteği olan telefona bile eu rom yüklüyor. Birde buna bak manı öneririm aynı fiyata.

huseyin53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
LG L80
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi arasında 32 GB hafıza farkı var ki bu hiç küçümsenecek bir alan değil. Ayrıca işlemci hızı olarak birisi 1,7 diğeri 2,1 di sanırım tam hatırlamıyorum. Ben prime kullanıyorum başta o hafıza bana çok çok yeter diyordum ama şimdi keşke Pro alsaydım diyorum. İkisi arasında kullanım olarak hiçbir fark yok. Aynı programları tabiki yükleyebilirsin.

Eğer Global rom takıntın yoksa .eu rom yükleyip kullanırım diyorsan ki çoğu kişi global rom desteği olan telefona bile eu rom yüklüyor. Birde buna bak manı öneririm aynı fiyata.

Mi5s ile mi5 arasinda cok büyük bir fark varmi ?

fergezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyzi
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
Hepsiburada evobt garantili satıyor ve hiç tavsiye etmiyorum git garantisiz ucuza al daha iyi nasıl olsa bi halta yaradıkları yok. Kaldıki artık telefonu tavsiye etmiyorum. Global rom la gelen yazılımda diyelim şifreni unuttun. Klasik adroid cihazlarda napılır ? Recovery mode acarsın sıfırlar geçersin. Bu zıkkımda açılmıyor sanırım global romda oldugundanmıs. Hadi dedinki facebootta rom atıyım ondada bootloader klidini acman gerekıyor acınca garanti dışı oluyor falan demısler. Hadi Rom attırmamak ıcın boyle bırsey yaparsın anlarımda yahu Recovery mode açılmaması ne demektir ? Lanet olsun diyorum!!!

Üst Alt