Yardım Hepsiburada'dan Cihaz Alan Varmı?

semturk03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sem
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
ARKADAŞLAR MRB BENDE HEPSİBURAD DAN Mİ 5 PRİM ALDIM AMA AKLIMA SU TAKILDI ARKA KAPAK TA MI YAZININ ALTINDA SOLUK SEKİLDE DEĞİŞİK YAZILAR VAR SİZDEDE VAR MI RENGİ BEYAZ CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM ONA GÖRE İADE EDİCEM

ocnus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz Uğur
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
0
ARKADAŞLAR MRB BENDE HEPSİBURAD DAN Mİ 5 PRİM ALDIM AMA AKLIMA SU TAKILDI ARKA KAPAK TA MI YAZININ ALTINDA SOLUK SEKİLDE DEĞİŞİK YAZILAR VAR SİZDEDE VAR MI RENGİ BEYAZ CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM ONA GÖRE İADE EDİCEM

birader bunu söylerken ciddi miydin? hiç iphone falan görmedin mi? o yazılar yasal zorunluluktan dolayı CE standart kodu vesaire. benim de çok hoşuma gitmiyor incebir kılıf alarak görsel olarak sorunu çözebilirsin.

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
Sa hocam ben de mı5 aldim global developer romla geldi ben uğraşmak istemediğim için bu romda kalmayı tercih ettim neyse konu başka hocam fake rom diye bişey vardır ama şans işi tabi sana hangi hangi romla gelir bilemem ben yorumlarda okuyorum fake rom diyenleri görüyorum ama fake romdan geçmek çok zor değil orijinal roma.size gelen telefonun orijinalliginden şüphe etmemize gerek yok tel orijinal olacaktır ama arayüz yazılımı orijinal olmayabilir ama küçük bı ihtimal bence neyse hocam hayırlı olsun şimdiden

Üst Alt