Soru Hepsiburada gittigidiyorda satilan mi 8 se ler hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuncrasim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rasim
Cihazım
Mi 6x
Konular
2
Mrb.lar. hepsiburada gittigidiyor sitelerinde mi 8 se satiliyor garantili sekilde acaba bir bilgisi olan varmi bu cihazlarda nasil ve hangi rom yuklu olduguna dair? Eger icinde resmi chine rom var ise kim alip kullanir? Yada eu rom varsa o kadar yuksek para verilirmi?

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Mrb.lar. hepsiburada gittigidiiyor sitelerinde mi 8 se satiliyor garantili sekilde acaba bir bilgisi olan varmi bu cihazlarda nasil ve hangi rom yuklu olduguna dair? Eger icinde resmi chine rom var ise kim alip kullanir? Yada eu rom varsa o kadar yuksek para verilirmi?
Mi 8 SE için şu an resmi bir global rom yok. Ya Çin yüklüdür ya da EU. Zaten bu cihaz global pazara hiç sürülmeyecek büyük olasılıkla yani resmi global rom gelmeyecek.

Oyla:

Tuncrasim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rasim
Cihazım
Mi 6x
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Net bir bilgi ariyorum acikcasi varsayim olarak degil.
Mantikli gelmiyor costum rom yukleyip fatura kesip satmalari yada chine rom ile satis yapmalari.

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Net bir bilgi ariyorum acikcasi varsayim olarak degil.
Mantikli gelmiyor costum rom yukleyip fatura kesip satmalari yada chine rom ile satis yapmalari.
Sizce o zaman kendileri mi global rom yapıp yüklüyorlar telefona :D

Bu rom yükleme olayı bilindik birşey. Çin cihazı olan telefonlara sıkıntı olmasın diye kendileri global rom yüklüyor satan kişiler. Ancak Mi 8 SE için bu mümkün değil çünkü global rom yok..

Tek çare ya Çin romu ya da EU clap~~

Oyla:

Tuncrasim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rasim
Cihazım
Mi 6x
Konular
2
Sen benim sordugum soruyu pek anlamadin. Ben saticilarin kendileri rom yaziyor ve yukluyor mu diye sormuyorum. Sormak istedigim resmi olarak satisi yapilan faturali ve turkiyede imesi orijinal olarak kayitli olarak satilan mi 8 se cihazlarin icinde yuklu olan rom un hangi rom olduguna dair bir bilgisi olan varmi diye soruyorum. Yani tamamen 6.ci hissimize guvenip ya odur ya budur demek degil yada resmi rom cikicak mi cikmicak mi diyede sormuyorum hepsiburada ve gittigidiyor sitesinde satisi yapilan mi 8 se telefonlarin icinde ki romlari soruyorum. Umarim acik ve anlasilir sekilde olmustur.

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
2. Mesajda Ökkeş sana cevap vermiş zaten. Almayan adam da sana kesin bu vardır diyemez. Eu rom olması mantıken en dogrusu. Global rom yokmuş ben bakmadım hiç ama Çince vermeyeceklerini göre Türkçe içeren bir şey yüklüdür.. Eu rom varsa zaten başka roma da gerek yok..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Tuncrasim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rasim
Cihazım
Mi 6x
Konular
2
A dostlar bilginiz yok fikriniz var. Yani bilmedigimiz konulara yorum yapmak neden. Sordugum sey ayni her mesajimda yaziyorum. Bilgisi olan varmi diye soruyorum, fikri olan varmi degil. Okumak okudugunu anlamak guzel sey. Degil mi? (Dunya kupasini kim kazanir bu soruya tahminde bulunabilir fikir beyan edebilirsin) umarim minimum seviyede anlata bilmisimdir.

Oyla:

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Kardeş ozaman satıcıyı arayıp soracaksın. En mantıklısı bu olsa gerek.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Aldığınız cihaza Global rom verilmeyecek çünkü Çin pazarı için üretilen bir telefon. Gerekli tüm açıklamaları arkadaşlar yapmış. Yinede emin olmak isterseniz yazıldığı gibi satıcı ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır. Siz yazılanları tekrar okuyun isterseniz.
Konu yeni yorumlara kapatılmıştır.
Teşekkürler iyi forumlar.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt