Sohbet Hepsiburada 19 Aralık Siparişleri (Samsung Telefon)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Değerli dostlar 19 Aralık'ta ben anneme Samsung m10 marka cihaz aldım kendime Xiaomi redmi 8 aldım benim cihaz 3 içinde geldi fakat annemin telefonun bugün itibariyle tam 1 ay oldu gelmedi :) ve gelmediği gibi ürün ortada yok para iadem yapılmıyor ürün Samsung Türkiye deposuna teslim edilmediği için 30 gün boyunca aradım ha bugün ha yarın paranız yatacak denildi baktım paramın ve ürünümden bu haber yok tüketici hakem heyetine başvuru yaptım cimer ticaret bakanlığına yazdım ve son olarak şikayet var'a yazdım velhasıl bugün de az önce aradım ne oldu para iadem vs dedim bu hafta paranız iade olacak denildi vede şunuda ekledi (19'Aralikta Samsung marka telefon siparişlerinde 180 adet cihaz çalınmış dedi bir çok kişi bu durumdan şikayetçiymis) sizlerde Samsung marka hic cihaz siparişi verip böyle yaşayan oldumu satıcı Samsung Türkiye olanından

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Değerli dostlar 19 Aralık'ta ben anneme Samsung m10 marka cihaz aldım kendime Xiaomi redmi 8 aldım benim cihaz 3 içinde geldi fakat annemin telefonun bugün itibariyle tam 1 ay oldu gelmedi :) ve gelmediği gibi ürün ortada yok para iadem yapılmıyor ürün Samsung Türkiye deposuna teslim edilmediği için 30 gün boyunca aradım ha bugün ha yarın paranız yatacak denildi baktım paramın ve ürünümden bu haber yok tüketici hakem heyetine başvuru yaptım cimer ticaret bakanlığına yazdım ve son olarak şikayet var'a yazdım velhasıl bugün de az önce aradım ne oldu para iadem vs dedim bu hafta paranız iade olacak denildi vede şunuda ekledi (19'Aralikta Samsung marka telefon siparişlerinde 180 adet cihaz çalınmış dedi bir çok kişi bu durumdan şikayetçiymis) sizlerde Samsung marka hic cihaz siparişi verip böyle yaşayan oldumu satıcı Samsung Türkiye olanından

Telefon alışverişlerinizde mümkün olduğunca Hepsiburada'nın kendi stoğundan alışveriş yapınız, böyle sıkıntılar yaşamazsınız.
Samsung Türkiye dahil hiçbir satıcıdan telefon bilgisayar vb elektronik cihaz almam. Bir kere almaya kalktım, iade edene kadar kırk takla attım.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon alışverişlerinizde mümkün olduğunca Hepsiburada'nın kendi stoğundan alışveriş yapınız, böyle sıkıntılar yaşamazsınız.
Samsung Türkiye dahil hiçbir satıcıdan telefon bilgisayar vb elektronik cihaz almam. Bir kere almaya kalktım, iade edene kadar kırk takla attım.
Böyle olacağını bilsem bende almazdım ama indirimli idi ürün birde satıcı Samsung Türkiye olunca oda güven verdi ama maalesef sizin dediğiniz gibi satıcı Hepsiburada olunca en azından sorun yarı yarıya düşüyor

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10

Biraz önce hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüm senin adına... Forumda; düzenli olarak 15 dünde bir konu açarsa sorununu daha kolay çözeriz dediler...

haha--

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
punch~~

Biraz önce hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüm senin adına... Forumda; düzenli olarak 15 dünde bir konu açarsa sorununu daha kolay çözeriz dediler...

haha--
Her konuda aynı seymi yazıyor ? Açık aramaktan başka birşey yapmıyorsunuz sanırım forumun bekçisi olmanız. Lazımdı ama direkten dönmüş?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Aşağıdaki konudan devam ediniz lütfen.

Ayrıca daha önce şöyle bir uyarı aldığınız halde bunu tekrar yapmanız bir ard niyet taşıdığınızı gösteriyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt