Yardım hepsi burada mi8 güncelleme

meyztaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
mi5
Konular
8
Arkadaşlar şimdi ben Hepsiburada aldiğim mi5 forumdan tespit ettiklerime göre global romlu geldi fakat Mi 8 güncelleme yapmıyor neden acaba

Son düzenleme:

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Genelde HEPSİBURADA alınan cihazlarda fake rom var o sebepten almıyor olabilir

Oyla:

meyztaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
metin
Cihazım
mi5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fakerom olduğunu zannetmiyorum

Oyla:

mdoganc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MUSTAFA
Cihazım
XİAOMİ Mİ 5
Konular
0
arkadaşlar merhaba.bende yeni aldım hepsiburadadan mi5.günceleyicide miui 7 7.2.8.00 / stable sürümü görünüyor fakat ota dan güncellenmiyor.forumda yeniyim biraz okuduğum kadarıyla ayarlar-telefon hakkında kısmında MIUI GLOBAL 7.2.8.0.0(MAACNDB) / STABİL SÜRÜM yazıyor. CN kodu olduğu için çin romu yüklüyse eğer miui 8 güncellemesi yapmak için ne yapmamız gerekiyor tam olarak.unlock mu yapılacak ilk önce yoksa miui 8 indirilip telefondan mı güncellenecek?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
arkadaşlar merhaba.bende yeni aldım hepsiburadadan mi5.günceleyicide miui 7 7.2.8.00 / stable sürümü görünüyor fakat ota dan güncellenmiyor.forumda yeniyim biraz okuduğum kadarıyla ayarlar-telefon hakkında kısmında MIUI GLOBAL 7.2.8.0.0(MAACNDB) / STABİL SÜRÜM yazıyor. CN kodu olduğu için çin romu yüklüyse eğer miui 8 güncellemesi yapmak için ne yapmamız gerekiyor tam olarak.unlock mu yapılacak ilk önce yoksa miui 8 indirilip telefondan mı güncellenecek?

Önce unlock yapmanız ardından fastboot ile orijinal rom yüklemeniz gerekli hocam.

Oyla:

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Oyla:

mdoganc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MUSTAFA
Cihazım
XİAOMİ Mİ 5
Konular
0
Önce unlock yapmanız ardından fastboot ile orijinal rom yüklemeniz gerekli hocam.

çok teşekkürler birşey daha sormak istiyorum.ben unlock için başvuru işlemini tamamladım.benim şimdi sürüm 7,2,8,0,0 yazıyor.global stabil filan yazıyor.fakat parantez olan kısımda CN kodu olduğu için Çin romu sanırım.ben unlock işleminden önce çin developer romunu yüklemem mi gerekiyor.yoksa şu anki haliyle direkt global sürüm mü yükleyeceğim.ve bunları telefondan update ile mi yapayım bilgisayardan fastboot ile mi?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
çok teşekkürler birşey daha sormak istiyorum.ben unlock için başvuru işlemini tamamladım.benim şimdi sürüm 7,2,8,0,0 yazıyor.global stabil filan yazıyor.fakat parantez olan kısımda CN kodu olduğu için Çin romu sanırım.ben unlock işleminden önce çin developer romunu yüklemem mi gerekiyor.yoksa şu anki haliyle direkt global sürüm mü yükleyeceğim.ve bunları telefondan update ile mi yapayım bilgisayardan fastboot ile mi?

Hocam bu sürümde china developer yüklemeye gerek olmuyor. Zaten CN devoloper tabanlı olduğu için direk açıyor. Tüm işlemleri fastboot ile yapın, updater kullanmanıza gerek yok. Bugün bir rehber hazırladım ona da göz gezdirebilirsiniz.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/guncelleme-almayan-yurtici-mi5lere-orijinal-rom-yuklenmesi.9194/

Oyla:

mdoganc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MUSTAFA
Cihazım
XİAOMİ Mİ 5
Konular
0
Oyla: