Sohbet Hepiniz Sağolun

ibrahimibo2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
e7-max 2
Konular
24
arkadaslar 5 senelik mi max 2 hikayem bügün bitti gecen ay orj ekranım kırırdı telefon birdaha düzen tutmadı dikkat etmediğimiz icin wifi antani koptu piyasadaki ekranlar cok dandik 15 gün anca dayandı 2000tlye redmi note 9s aldım gecen süre boyunda rom yazılım konusunda hepiniz yardım ettiniz hepinizden allah razı olsun

yasirb3n_

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
25
reis kusura bakma paylaştığın mesajları pek göremedim ve bu yüzden de yardımcı olamadım ama saol allah senden de razı olsun

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Ben de yoktum ama bir sürü hocamız var gerçekten bu konuda forumumuz çok hızlı en çok bu yönünü seviyorum her konuda bir bilgi sahibiler hemde hızlılar.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Konu cihaz sorunu/yazılımı/donanimı konusu olmayıp sohbet konusu olduğu için konu dışı kategorisine taşınmış, Türkçe dil kurallarına göre başlık düzenlenmiştir.

Yeni cihazınız hayırlı olsun.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
arkadaslar 5 senelik mi max 2 hikayem bügün bitti gecen ay orj ekranım kırırdı telefon birdaha düzen tutmadı dikkat etmediğimiz icin wifi antani koptu piyasadaki ekranlar cok dandik 15 gün anca dayandı 2000tlye redmi note 9s aldım gecen süre boyunda rom yazılım konusunda hepiniz yardım ettiniz hepinizden allah razı olsun
Mi Max2, 25 Mayıs 2017 de tanıtıldı, 1 Haziran da Çin de satışa çıktı ve ben 11 Haziran da sahibi olmuştum, aradan 3.5 sene geçmiş, Siz 5 sene kullanmışsınız, maşallah... Yeni cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt