Sohbet Hem Tanışma Hem Yardım :)

sabriayrilmaz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Mert
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Check version info ya tıklayın hocam TP version a bakın

pcb sn, phone sn, imei1, imei2, build number, signature check, baseband version, kernel version, cpu id, hardware version, ese memory total, ese cplc.
Bunlardan baska bir sey cıkmadı

sabriayrilmaz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Mert
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Bu arada telefon nasıl memnun kaldınız mı?
Şuan hiç bir problemim yok. Real Racing 3 yükledim cihaza. Çok rahat güzel oynanıyor. Tek sevmediğim yanı rehberi eski telefonumdan aktardım 250 kişilik rehberi 1000 kişi aktardım bir programla. Toplu olarak seçip silemiyorum. Tek sevmediğim o oldu. Birde 5.5" cihazdan 6.5 geçmek zor oldu alışmaya çalışıyorum.

Pil gayet güzel sıkıntısız uzun süre daynıyor. Dün sabah 8.30'da çıkardım şarzdan gece 12'de %20 şarzım kalmıştı. Yeni olduğu için oyun falan biraz oynadım ama normal kullanımımda eminim bana akşam olunca %35-40 kalır.

Ekran ise güzel gayet ama henüz panelin ne olduğunu öğrenemedim. Öğrenmek için merakım ise ghost screen yaşayan panelle aynı olmadığını görmek için.

Kamera ise gayet güzel. Sevdim yani benim için ideal bir kamera. İleride resimler çekip atarım.

Başka da aklınıza takılan bir şey varsa merak ettiğiniz test edip söyleyebilirim.

Blues_3000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Forever
Cihazım
Redmi
Konular
12
Şuan hiç bir problemim yok. Real Racing 3 yükledim cihaza. Çok rahat güzel oynanıyor. Tek sevmediğim yanı rehberi eski telefonumdan aktardım 250 kişilik rehberi 1000 kişi aktardım bir programla. Toplu olarak seçip silemiyorum. Tek sevmediğim o oldu. Birde 5.5" cihazdan 6.5 geçmek zor oldu alışmaya çalışıyorum.

Pil gayet güzel sıkıntısız uzun süre daynıyor. Dün sabah 8.30'da çıkardım şarzdan gece 12'de %20 şarzım kalmıştı. Yeni olduğu için oyun falan biraz oynadım ama normal kullanımımda eminim bana akşam olunca %35-40 kalır.

Ekran ise güzel gayet ama henüz panelin ne olduğunu öğrenemedim. Öğrenmek için merakım ise ghost screen yaşayan panelle aynı olmadığını görmek için.

Kamera ise gayet güzel. Sevdim yani benim için ideal bir kamera. İleride resimler çekip atarım.

Başka da aklınıza takılan bir şey varsa merak ettiğiniz test edip söyleyebilirim.
Detaylı bilgi verdiğiniz çok teşekkür ederim. Bende almayı düşünüyorum malûm şimdi fiyatlar yüksek bende konu açmıştım istersen bir bak Soru - Redmi Note 8 Almayı Düşünüyorum?

sabriayrilmaz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Mert
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular