HyperOS Hayperos 2.0

Mert0000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Xiaomi 13t cihazım hyperos 1.10.0 global rom var ama hayperos 2.0 güncellemesi alamıyorum yardım eder misiniz bootloder kilidi kapalı PC kendim rom atamıyorum

Mr.Tahran

Aspire to Inspire before you Expire...
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Turizm
Konular
0
Hocam benim cihaz da şu anda 1.0.10. Bir hata yaptım güncelledim bu sürüme o yüzden yen hyperos 2 güncellemesini yükleyemiyorum. Tek çare ücretli destek alıp yetkili hesap ile tekrardan 1.0.9 versiyonu yükletip onun üzerine Hyperos 2 yüklemek yada bize güncelleme gelene kadar uzun süre bekleyeceğiz...

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Size etki eder mi bilmiyorum ancak benim 14T pro cihazım da başta Hyperos 2.0 güncellemesini görmüyordu fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra kurulum sırasında güncelleme geldi.

Alternatif olarak zip dosyasını indirip Manuel veya kandırma yolu ile yükleme imkanı da var.

Mr.Tahran

Aspire to Inspire before you Expire...
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Turizm
Konular
0
Size etki eder mi bilmiyorum ancak benim 14T pro cihazım da başta Hyperos 2.0 güncellemesini görmüyordu fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra kurulum sırasında güncelleme geldi.

Alternatif olarak zip dosyasını indirip Manuel veya kandırma yolu ile yükleme imkanı da var.
Denedim çalışmıyor. 1.0.10 sürümü 13T cihazlarında üstüne hyperos 2 kurmayı desteklemiyor. Bu kararlı rom desteklemiyor diye uyarı veriyor hyperos 2 romları. Mecburen ya 1.0.9 sürümünde olmak lazım yada beklemek lazım.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Denedim çalışmıyor. 1.0.10 sürümü 13T cihazlarında üstüne hyperos 2 kurmayı desteklemiyor. Bu kararlı rom desteklemiyor diye uyarı veriyor hyperos 2 romları. Mecburen ya 1.0.9 sürümünde olmak lazım yada beklemek lazım.
Kandırma yolu ile 1.0.9a düşme ihtimali olabilir mi acaba onu da bir denemek lazım aslında.

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Kandırma yolu ile 1.0.9a düşme ihtimali olabilir mi acaba onu da bir denemek lazım aslında.
Denedim hocam o yöntem de işe yaramıyor. 1.0.9.0 ve 1.0.6.0 sürümlerine kandırma yöntemi ile düşürmeyi denedim ancak güncellemeye başlamadan hata veriyor

Mert0000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Benim cihaz yurt dışı ama orjinal IMEI hale yüklü sıfırlarsam gider mi

Üst Alt