Çözüldü Haylou T19 ses gitmiyor

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 12 0 3
Telefon Modeli
mi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Mi Note 10 Lite eu 12 0 3 romu kullanmaktayım. Kulaklığı aldım sorunsuz kullanırken 2 hafta sonra kulaklıktan ses gitmez oldu. Mikrofonu çalışmıyor. Başka telefon ile eşleştirince sorunsuz ses gidiyor ama benim telefonda ses gitmiyor. Telefonu yeniden başlattım, kulaklığa reset attım yeniden kurdum vs ama düzelmiyor. Sorun hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı?

Çözüm
Mi Note 10 Lite eu 12 0 3 romu kullanmaktayım. Kulaklığı aldım sorunsuz kullanırken 2 hafta sonra kulaklıktan ses gitmez oldu. Mikrofonu çalışmıyor. Başka telefon ile eşleştirince sorunsuz ses gidiyor ama benim telefonda ses gitmiyor. Telefonu yeniden başlattım, kulaklığa reset attım yeniden kurdum vs ama düzelmiyor. Sorun hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı?
Hocam telefonun Bluetooth ayarlarını sıfırlayın.
Ayarlar > Bağlantı ve Paylaşım > Wi-Fi'yi mobil ağları ve Bluetooth'u sıfırla > Ayarları sıfırla

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Ayarlar > Bağlantı ve Paylaşım > Wi-Fi'yi mobil ağları ve Bluetooth'u sıfırla > Ayarları sıfırla

Oyla: Çözüm

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum sayende sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Oyla:

yakopsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note10 Lite
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim, iyi forumlar... yn~~
Bununla birlikte silinen kayıtlı wifi ayarlarını nasıl geri yüklüyeceğiz? mi hesabına girip wifi eşitlemeyi kaldırıp aktif ettim ama kayıtlı ağlar gelmiyor.

Oyla:
Üst Alt