Soru Haylou saat hakkında

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Experience Plus
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Haylou Ls 01 saatini almayı düşünüyorum. Bu saati kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz, saatte always on display özelliği var mı ?

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
Haylou Ls 01 saatini almayı düşünüyorum. Bu saati kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz, saatte always on display özelliği var mı ?
Böyle türkçe karakter sorunu olan çıkalı neredeyse 1 yıl olmasına rağmen sadece 1 kere güncelleme almış olan bir saat. Sayısız rom ve kernel denedim bağlantı ve senkronizasyon sorunları çözülmedi o yüzden uygulamasını bile kullanmıyorum. Tasarım güzel fakat yazılım olarak kesinlikle tercih etmem çünkü yazılım desteği diye birşey yok ve AOD özelliği yok. Daha fazla görüş icin playstore üzerinden Haylou Sport diye aratın bu saatin uygulaması olduğu için orada ki yorumlardan da fikir alırsınız

Ekli dosyalar

• IMG_20200715_220616.jpg
    IMG_20200715_220616.jpg
    945,8 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle türkçe karakter sorunu olan çıkalı neredeyse 1 yıl olmasına rağmen sadece 1 kere güncelleme almış olan bir saat. Sayısız rom ve kernel denedim bağlantı ve senkronizasyon sorunları çözülmedi o yüzden uygulamasını bile kullanmıyorum. Tasarım güzel fakat yazılım olarak kesinlikle tercih etmem çünkü yazılım desteği diye birşey yok ve AOD özelliği yok. Daha fazla görüş icin playstore üzerinden Haylou Sport diye aratın bu saatin uygulaması olduğu için orada ki yorumlardan da fikir alırsınız
Benim de tasarım olarak hoşuma gitmişti ama yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim. İyiki de sormadan almamışım, teşekkür ederim hocam.

Oyla:
Üst Alt