Soru Haylou ls05

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12
Telefon Modeli
Haylou ls 05
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba forum üyeleri ben mi band5 ten ls05 takas yöntemiyle geçmeyi düşüyorumda takas yapıcağım kişide saate güncelleme gelmemiş kendiliğinden gelir mi bu güncelleme?
Forumda bir hocamız konu açmış kendimiz de güncelleyebiliyoruz ama risk almak istemiyorum kendiğinden güncelleme düşer mi acaba?
Ve birde kullanan arkadaşlar sorum ekran hasssasiyeti biraz kötü diyorlar bazı yerlerde algılamıyor diyorlar doğru mudur?

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Merhaba forum üyeleri ben mi band5 ten ls05 takas yöntemiyle geçmeyi düşüyorumda takas yapıcağım kişide saate güncelleme gelmemiş kendiliğinden gelir mi bu güncelleme?
Forumda bir hocamız konu açmış kendimiz de güncelleyebiliyoruz ama risk almak istemiyorum kendiğinden güncelleme düşer mi acaba?
Ve birde kullanan arkadaşlar sorum ekran hasssasiyeti biraz kötü diyorlar bazı yerlerde algılamıyor diyorlar doğru mudur?
Bende bugün sipariş verdim incelemelerini izledim mi band 5in ekranının büyük hali olarak düşün başka bir farkı yok. aynı işleri görüyorlar.

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet mi band 5 büyük hali tek sorunum şuan güncelleme kendiliğinden gelir mi ona göre takas işlemi yapicamda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bugün sipariş verdim incelemelerini izledim mi band 5in ekranının büyük hali olarak düşün başka bir farkı yok. aynı işleri görüyorlar.
Mi band 5 ekranı dokunma hassasiyeti çok iyi bence

Oyla:

Guddi06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuna
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Evet mi band 5 büyük hali tek sorunum şuan güncelleme kendiliğinden gelir mi ona göre takas işlemi yapicamda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi band 5 ekranı dokunma hassasiyeti çok iyi bence
Manuel şekilde güncelleme yapabilirsin.

Oyla:
Üst Alt