Soru Haylou GT1 Plus vs Haylou T15

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
İkisi arasında karar veremedim yardımcı olur musunuz?
En başından beri hep GT1 Plus düşünüyordum qualcomm sürücüsünden ve aptx desteğinden dolayı ses kalitesi iyi olduğu için. Ama birkaç video izledikten sonra t15 de kafamı karıştırdı. Bazı sitelerde Hi-Fi olduğu yazıyor T15 için bu doğru mu? Ve son olarak T15 kullananlar ekolayzır ayarları kulaklığa fayda ediyor mu?

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
GT 1 plus sipariş ettim, yarın deneyimlerini paylaşırım ben de Qualcomm nedeniyle sipariş ettim, ses kalitesinin daha başarılı olduğunu belirtmişler videolarda.

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GT 1 plus sipariş ettim, yarın deneyimlerini paylaşırım ben de Qualcomm nedeniyle sipariş ettim, ses kalitesinin daha başarılı olduğunu belirtmişler videolarda.
Bekliyorum, teşekkürler. Bassları çok yüksek değil ama dengeli deniyor. Ekolayzırla biraz bass arttırılabilir belki.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bekliyorum, teşekkürler. Bassları çok yüksek değil ama dengeli deniyor. Ekolayzırla biraz bass arttırılabilir belki.
Vipe4android ile iyi iş gördüğünü belirtiyorlar, göreceğiz.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Burdan mı aldınız hocam? Bende almayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi.
GT1, GT1 Plus, GT2, GT1 Pro

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Burdan mı aldınız hocam? Bende almayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi.
GT1, GT1 Plus, GT2, GT1 Pro
Müzik anlamında en iyisinin GT 1 plus olduğunu söylüyorlar hocam incelemelerde Qualcomm işlemciden ötürü, ben Trendyol'dan aldım. 10₺ lik kuponum vardı 135'e geldi ama şimdi baktım, bir satıcı 125 demiş ama biraz garip geldi GT 1 fiyatına da vermeleri biraz mantıksız olmuş, şüpheli geldi ama ben yine de linki bırakayım.

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Müzik anlamında en iyisinin GT 1 plus olduğunu söylüyorlar hocam incelemelerde Qualcomm işlemciden ötürü, ben Trendyol'dan aldım. 10₺ lik kuponum vardı 135'e geldi ama şimdi baktım, bir satıcı 125 demiş ama biraz garip geldi GT 1 fiyatına da vermeleri biraz mantıksız olmuş, şüpheli geldi ama ben yine de linki bırakayım.
Enes Özen de hem açıklamaya eklemiş hem de yprumlara sabitlemiş bu linki. Yorum sonradan yazılma fakat açıklamadaki linki güncelledi mi yoksa o da aynı satıcıdan fiyat düşmeden mi aldı bilemiyorum.
Airdotslarda çakma olayı çok sıkıntı fakat hayloularda daha böyle bir şey olduğunu okumadım ve izlemedim ama yine de dediğiniz gibi şüpheli.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Enes Özen de hem açıklamaya eklemiş hem de yprumlara sabitlemiş bu linki. Yorum sonradan yazılma fakat açıklamadaki linki güncelledi mi yoksa o da aynı satıcıdan fiyat düşmeden mi aldı bilemiyorum.
Airdotslarda çakma olayı çok sıkıntı fakat hayloularda daha böyle bir şey olduğunu okumadım ve izlemedim ama yine de dediğiniz gibi şüpheli.

Evet hocam ben de izledim o videoyu. İnsanlar Redmi'den çok çektikleri için şüpheli geldi. Bir an dedim iade edeyim 20₺ cepte kalsın ama satıcı ile ilgili yorum olmayınca şüpheleniyorum ister istemez. Orijinal olsun 20₺ fazla olsun ne diyeyim, o da orijinalse sağlık olsun.

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Evet hocam ben de izledim o videoyu. İnsanlar Redmi'den çok çektikleri için şüpheli geldi. Bir an dedim iade edeyim 20₺ cepte kalsın ama satıcı ile ilgili yorum olmayınca şüpheleniyorum ister istemez. Orijinal olsun 20₺ fazla olsun ne diyeyim, o da orijinalse sağlık olsun.
Enes Özen'in bulunduğu "bluetooth rehberi" forumunda kendinin bu linkle alakalı açtığı başlığa sordum cevap bekliyorum. Konuyu bugün 11:25'de açmış.

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Kendisi incelediğini yurt dışından almış ve çakmasının bulunmadığını söyledi. Fakat bu sefer de linkteki ürün bitmiş şimdi baktım. İndirim kaçtı.

Oyla:
Üst Alt