Sohbet haylou gt1 plus mı t15 mi yoksa kz s1d mi

Barkınaki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barkın ateşo
Cihazım
Resmi note 8pro
Konular
2
bir blutooth kulaklık almak istiyorum bütçem 250 tl yurt dışından almayacagım 10 yaşındaki oğluma alacağım 10 yaşında olduğu için airpods tarzı altından ağıza doğru kulaklıkların kulağından düşebileceğini düşünüyorum başka önerileriniz varsa alabilirim şu ana kadar benim bulduklarım haylou gt1 plus haylout15 vs kz s1d bunlar arsında seçim yapamadım şimdiden yardımınız için teşekkürler

Barkınaki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barkın ateşo
Cihazım
Resmi note 8pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tronsmart spunky beatta olabilir

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
bir blutooth kulaklık almak istiyorum bütçem 250 tl yurt dışından almayacagım 10 yaşındaki oğluma alacağım 10 yaşında olduğu için airpods tarzı altından ağıza doğru kulaklıkların kulağından düşebileceğini düşünüyorum başka önerileriniz varsa alabilirim şu ana kadar benim bulduklarım haylou gt1 plus haylout15 vs kz s1d bunlar arsında seçim yapamadım şimdiden yardımınız için teşekkürler
Hocam bende daha 3-4 gün önce araştırdım bayağı video vs izledim 250 TL'ye kadar en iyi 2 model var birisi KZ S1D diğeri TaoTronics SoundLiberty 53 ikiside gayet iyi fakat SoundLiberty 53 bas olarak biraz daha iyi deniyor ve şarj olarak 5 saat kullanım süresi veriyor. Tavsiyem SoundLiberty 53 olacaktır Hepsiburada da 210 TL'ye kadar düştü fiyatı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt