Çözüldü Haylou GT1 Plus eşleşme sorunu

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Orjinal
Telefon Modeli
Haylou GT1 Plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, dün ilk sorun kulaklıkların kapanmaması ile başladı el ile kapatıp kutuya yerleştirdim. Akşam tekrar kullanmak istediğimde bağlanmadığını gördüm sağ kulaklığın ışığı beyaz ve kırmızı şekilde yanıp sönüyor sol ise beyaz şekilde hızlı yanıp sönüyor tek tek bağlıyorum cihaza. İkisi ayrı ayrı bağlanıyor zorda olsa fakat beraber olmuyor.

BT kısmından ikisini ayrı ayrı bağlasam yine tekinden ses geliyor resetledim yinede düzelmedi.

Çözüm
Buraya ne zaman konu açdıktan sonra denediğimde düzeliyor sorun çözüldü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu dışı olacak bağışlayın lütfen. Ben de Bluetooth kulaklık düşündüm doğrusu almak üzere. Yok bağlanamadı yok konuşunca gürültü aliyor, basslar, tizler derken beklemedeyim. Sizin sorunuz ise hepten ilginç.
Alın hocam bence kablolardan çok daha iyidir resetleme işlemini doğru yapamadım sanırım ilk başta şimdi 4. deneyişimde doğru yaptım ve düzeldi seside yükseldi ilginç bi şekilde.

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Merhabalar, dün ilk sorun kulaklıkların kapanmaması ile başladı el ile kapatıp kutuya yerleştirdim. Akşam tekrar kullanmak istediğimde bağlanmadığını gördüm sağ kulaklığın ışığı beyaz ve kırmızı şekilde yanıp sönüyor sol ise beyaz şekilde hızlı yanıp sönüyor tek tek bağlıyorum cihaza. İkisi ayrı ayrı bağlanıyor zorda olsa fakat beraber olmuyor.

BT kısmından ikisini ayrı ayrı bağlasam yine tekinden ses geliyor resetledim yinede düzelmedi.
Konu dışı olacak bağışlayın lütfen. Ben de Bluetooth kulaklık düşündüm doğrusu almak üzere. Yok bağlanamadı yok konuşunca gürültü aliyor, basslar, tizler derken beklemedeyim. Sizin sorunuz ise hepten ilginç.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buraya ne zaman konu açdıktan sonra denediğimde düzeliyor sorun çözüldü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alın hocam bence kablolardan çok daha iyidir resetleme işlemini doğru yapamadım sanırım ilk başta şimdi 4. deneyişimde doğru yaptım ve düzeldi seside yükseldi ilginç bi şekilde.

Oyla: Çözüm

cprogrammer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit Kabuli
Cihazım
Redmi 8
Konular
11

BT kısmından ikisini ayrı ayrı bağlasam yine tekinden ses geliyor resetledim yinede düzel

Streo ses için ikisini ayrı ayrı bağlamanız gerekmez. Ama önceden kulaklıkların birbiri ile eşleştirilmiş olması lazım. Fabrika resetini kılavuza göre yaptıktan sonra telefondan eski pairleri silin. Telefonun bluetoothunu kapatın. İki kulaklığı da aynı anda açın. Beyaz ışık yanıp sönmeye başlar önce sol ışık söner sonra sağ ışık da sönünce kulaklıklar birbiri ile eşleşmiş olur. Ondan Sonra telin bluetoothunu açıp sol ve sağdan tek bir tanesini bağlayın. Plusda herhangi biri master olunca diğeri otomatik slave olur eşleşmiş ise. Slave'i bağlamanız gerekmez streo için.

Oyla:
Üst Alt