Yardım Hayati öneme sahip notlarım silindi

Mertrma1902

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Yok
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
son
Telefon Modeli
Mi 10T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese merhabalar az önce xiaomi clouda girip notları oradan silmiştim cloud kapanacağı için. Sonra notlarım uygulamasına girdiğimde uygulamadan da silindiğini gördüm neden böyle oldu ben sadece clouddan silmiştim içinde hayati öneme sahip notlarım vardı hergün oraya yazıyordum 1 senedir acayip kötüyüm şuan lütfen yardım edin notlarımı geri getirmenin yolu yok mu uygulamadan silmediğim halde uygulamadan da gitti kafayı yemek üzereyim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
gayet normal cihazdaki ile senkronize çalışıyor. Cihazda yazdığınızda nasıl cloud a yükleniyorsa sildiğinizdede cihazdan silinir. bilgisayardan giriş yapın sanmıyorum ama çöp kutusu gibi kurtar gibi bir seçenek varsa geri gelir.

Google keep notlar uygulamasını tavsiye ederim gmail ile çalışır.. bundan sonra bunu kullanırsınız..

Oyla:

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Geçmiş olsun hocam. Ben de WhatsApp verilerimi yanlışlıkla silmiştim. Hayati önemli şeyler vardı onda da. Allah'tan ssleri yedeklemiştim.

Oyla:

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Herkese merhabalar az önce xiaomi clouda girip notları oradan silmiştim cloud kapanacağı için. Sonra notlarım uygulamasına girdiğimde uygulamadan da silindiğini gördüm neden böyle oldu ben sadece clouddan silmiştim içinde hayati öneme sahip notlarım vardı hergün oraya yazıyordum 1 senedir acayip kötüyüm şuan lütfen yardım edin notlarımı geri getirmenin yolu yok mu uygulamadan silmediğim halde uygulamadan da gitti kafayı yemek üzereyim
Hocam mi cloudda silinen notlar kısmı var, kontrol edin isterseniz.

Ekli dosyalar

• cop.png
    cop.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 14
Oyla:
Üst Alt