Sohbet Hayat Eve Sığar Uygulaması Yayınlandı

ikiekmekbimaltepe

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Not 7
Konular
418

Mobil uygulama sayesinde corona virüs salgını ile mücadele sürecinde vakaların takibi sağlanırken aynı zamanda vatandaşlara hastaların yoğun olduğu bölgelere girdiğinde uyarı gelecek. Merakla beklenen bu uygulamanın ülkemizin salgın ile mücadelesinde büyük katkı sağlayacağı ön görülüyor.

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlara sunulan Hayat Eve Sığar uygulaması ile telefon numaranız ile doğrulama yaparak adım adım size sorulan soruları cevaplayıp, corona virüs hastalığı anlamında vermiş olduğunuz şikayetlerinize göre değerlendirilerek nasıl davranmanız gerektiğine göre yönlendirme alabiliyorsunuz. Vermiş olduğunuz cevaplara göre yönlendirmeler sadece öneri niteliği taşımaktadır, tavsiye niteliğindedir.

Aynı zamanda harita üzerinde hastane, eczane, market zincirleri, metro ve duraklar gibi temel ihtiyaç noktalarına kolayca ulaşabilir, evde izolasyon, enfekte kişiler ve riskli bölgelerin yoğunluğunu görebilirsiniz

Ailem bölümüne merak ettiğiniz ve takip etmek istediğiniz yakınlarınızı ekleyerek, ilgili kişinin bu uygulamayı yükleyip, uygulama üzerinden onay vermesi durumunda onların konum bilgilerini görebilir, takip edebilir ve bulundukları bölgelere göre risk durumlarını görebilirsiniz.

Hayat Eve Sığar uygulamasını indirmek için tıklayınız..

ikiekmekbimaltepe

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Not 7
Konular
418
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şuan yoğunluğu göstermiyor. Herhalde geliştirme aşamasında. Ayrıca uygulama kapanmamak için baya direniyor. Greenify'la bile zor kapattım
Yoğunluktan olabilir hocam dediğiniz gibi geliştirme aşamasında.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hangi verileri toplayacak bakalım,nedense hiç güvenim yok....

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Biraz daha zamanı var gibi pek verimli çalışmıyor sanki. Ben herhangi bir bilgi alamadım uygulamadan. Bir kaç defa da başa sarıp kod almaya yeniden yönlendirdi. Düşünce iyi güzel bir uygulama olabilir.

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikiekmekbimaltepe

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Not 7
Konular
418
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz daha zamanı var gibi pek verimli çalışmıyor sanki. Ben herhangi bir bilgi alamadım uygulamadan. Bir kaç defa da başa sarıp kod almaya yeniden yönlendirdi. Düşünce iyi güzel bir uygulama olabilir.

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam biraz daha zamana ihtiyaci var

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Yahu ne gariptir ki bunu yüklediğimde magiskten kök izni istedi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Uygulama sürekli konumu izlediği için arkaplandan kapanmamak için direniyor. Ben ilk yayınlandığı an indirdim SMS direkt geldi. Arkadaşım az önce indirmiş kod gelmiyormuş. Geliştirilmesi gerek optimizasyonu pek iyi değil ama çok iyi düşünülmüş.

Üst Alt